. Ma Auguszta napja van.
Mit mond a norvég disznó....
2014-09-16 06:55:50
Mit mond a norvég disznó....

Mit mond a norvég disznó....

„Tizenkét ács és halász összeállt…”

Ma Magyarországon mindenki és minden rossz, aki nem a kormányt támogatja. Mivel Norvégia nem tagja az EU-nak, de szeretne csatlakozni, ezért vállalta, hogy nagy pénzekkel támogatja az Unió kevésbé versenyképes államait, így Magyarországot is.


A Fidesz szerint a skandináv államból Magyarországra érkező pénzeket kormányellenes célokra használják fel, pedig a civilek nem lehetnek pártfüggőek.

 

Tamás Gáspár Miklós (T.G.M.) a minap volt látható az ATV-ben, ahol beszélgető partnere (Csontos János, a Magyar Nemzet publicistája) azt mondta, hogy a civileknek nem jár állami támogatás, oldják meg maguk a pénzügyi helyzetüket. Azt is kifejtette, hogy hívő és a katolikus egyház tagja. Több sem kellett filozófus kollegámnak és azonnal megemlítette: a magyarországi egyházakat, így a Római Katolikus Egyházat is támogatja a magyar állam.

 

Csontos szerint a Római Katolikus Egyház nem említhető egy lapon „holmi 2-3 fős” szervezetekkel, mint például a NANE. T.G.M. szerint viszont „…12 ács és halász is összeállt…”, majd ezután született meg a Római Katolikus Egyház!

 

A lényeg, hogyha itt maradunk a földi síkon és nem lépünk át metafizikai dimenziókba, akkor az állam szemszögéből bármely egyház, vagy civil szervezet ugyanúgy csak egy szervezet, ráadásul a Norvégiából érkező pénzek nem egyenlők azokkal az adókból, vagy EU-ból származó pénzösszegekkel, amikből a magyar állam ad ki támogatásokat.

 

Mindössze egy kérdés merült fel bennem:

Ha a civilek nem állhatnak ki egy politikai párt mellett, akkor a CÖF-re miért nem repül rá - jó magyar sólyomként - a KEHI (Kormányzati Ellenőrzési Hivatal )?

 

A norvégok minden bizonnyal disznók, ezért sokat RÖF-ögnek. Valószínűleg nem szeretik a konkurenciát. Így diszkriminálják a hangjuktól mindössze egy betűben eltérő CÖF-öt.

 

Röviden szólva: EL A KEZEKKEL AZ IGAZI CIVILEKTŐL!

 

P.D.F.

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A legfontosabb jogaink munkavállalóként – Jobb tisztában lenni velük!
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bármennyire is szükségünk van a munkára, téves gondolat, hogy mi...
2024-03-21 16:49:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bárm...
Bővebben >>