. Ma Ármin napja van.
Mire jó a motoros fűkasza?
2021-04-19 19:42:13
Mire jó a motoros fűkasza?

Mire jó a motoros fűkasza?

Húrvágóként, bozótvágóként, sövényvágóként és láncfűrész felső motorként is sikeresen használható, ideális ház körüli vagy kerti munkagépnek számít, ami ráadásul kis helyen is elfér. Nem keverendő össze a hasonló kinézetű egyfunkciós szegélynyíróval vagy bozótvágóval.

 

Hasznos kerti kiegészítő

 

Általában sűrűn benőtt, füves és gyomos részek karbantartására használhatjuk. Vastag aljnövényzet vagy térd fölé érő gyomnövények esetén is célszerű segítségül hívni. A nagy teljesítményű motor magas fordulatszámon az erősebb szárú növényekkel is megbirkózik, a bozótvágó tárcsával pedig fás szárú növényeket is vághatunk a minőségi vágókés és cserélhető damilfej segítségével. Az elektromos hajtás inkább nagy teljesítmény esetén javasolt, míg benzines fűkaszából nagyobb kínálat áll rendelkezésre. 

 

A PLAZAWEB.HU áruház kínálatában fűkaszamodellek széles választékát találod. Az egyszerűen használható, több ütemű benzinmotoros gépeket alacsony üzemanyag- és olajfogyasztás, ezzel párhuzamosan viszont alacsony károsanyag-kibocsátás és kevesebb kipufogófüst jellemzi, ami a testközeli működés során is kellemesebbé teszi a használatát.

 

A modern fűkaszatípusokat környezetbarát és kényelmes munkakörülmények jellemzik, amik jelentőségét nem szabad alábecsülni, ha hosszú távon szeretnénk használni a szerkezetet.

 

Így használd a fűkaszát

 

Ha kedvező ár-érték aránnyal rendelkező fűkaszát szeretnél a kert gondozására, akkor a hatalmas árukészlettel rendelkező online áruházban megtalálod. A biciklikormányra hasonlító, külön oldalon is állítható ergonomikus fogantyú segítségével könnyű forogni a kis súlyú fűkaszával, így az egyenetlen talaj és a szegélyek is tiszták lehetnek, és a kezünk sem fárad el idejekorán.

 

Minél kisebb az önsúly, annál hamarabb végzünk a munkával, mivel ezeknél az erős szerkezeteknél a könnyített kivitel nem ment a hatékonyság rovására.

 

A használat során hosszú ruházat, fül- és arcvédő ajánlott a balesetveszély és a por kivédése érdekében.

 

Válaszd a minőséget

 

A vállra akasztható szerkezetet alacsony üzemeltetési költség és állandó teljesítmény jellemzi. A komfortos dupla vállheveder hosszú üzemidő mellett is kényelmes, és csökkenti a fáradtságérzetet, emellett egyszerűbb irányítást tesz lehetővé. A berántós indítást könnyítő rendszer, a kézreálló szarvkormány és a használatot segítő rezgéscsillapító rendszer, valamint az automatikus damiladagolás nem elhanyagolható extraként jelenik meg tartós használat során.

 

Egyes típusokban elválasztott üzemanyag- és olajtartály van, ami egyszerűsíti a kezelést, hiszen így nincs szükség a gyártói utasítás alapján összeállított üzemanyag-keverék készítésére, ami megkönnyíti a vele végzett munkát.

További híreink
Kásler embere támadja Zachert
Kollár Lajos professzor az Emmi emailcíméről küldött üzenetében mintegy 63 szakmai tagozat vezetőjétől azt kérte: ítéljék meg, hogy etikailag helyes-e, amit Zacher Gábor ...
2021-04-18 14:16:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
A nagy világösszefüggések és a felcsúti Madonna
Ma remek fotókkal illusztrált cikkben olvasom, hogy Felcsút környékének fideszes országgyűlési képviselőjét egy Szűz Mária szoborral ajándékozta meg egy önmagát szobrászn...
2021-04-17 17:24:03, Hírek, Fókuszban Bővebben
Meghalt Törőcsik Mari
Ma hajnalban, hosszú betegeskedés után, életének 86. évében elhunyt Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszer...
2021-04-16 18:40:44, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amikor a Zempléni-hegységben megbújó aprócska falu, Komlóska polgármesterévé megválasztották még csak 21 éves ...
Bővebben >>