. Ma Auguszta napja van.
Milyen padlósúroló gépet válasszon a közepes méretű területekre?
2023-05-24 14:04:19
Milyen padlósúroló gépet válasszon a közepes méretű területekre?

Milyen padlósúroló gépet válasszon a közepes méretű területekre?

A közepes méretű területek takarítása

 

Minél nagyobb a terület, annál gazdaságtalanabb a kézi eszközök, vagy a kisebb méretű gépek alkalmazása. De például a Flor webáruház padlósúroló gépei hatalmas segítséget jelentenek a takarításnál.

 

Míg egy 100 négyzetméteres területet még megéri kézi eszközökkel takarítani, addig a nagyobb területek már gondot okozhatnak - itt már be kell vetni a kisebb takarítógépeket. 1000 négyzetméter felett azonban már ezek sem jelentenek hatékony segítséget.

 

Szerencsére erre is van megoldás, amit a Flornál is beszerezhető Fimap gépek biztosítanak a felhasználók számára, egészen 3000 négyzetméternyi területig. E fölött már a ráülős takarítógéppel célszerű dolgozni, ami egy újabb lépcsőfokot jelent a takarítógépek rangsorában.

 

Hol alkalmazható padlósúroló gép?

 

Közepes méretű területek találhatóak az uszodákban, az iskolákban, a sport- és iroda létesítményekben vagy egyes ipari területeken is. A napi takarítási munkálatokhoz a Fimap termékpalettáján két gép is megtalálható: a kisebb iMx és a nagyobb Maxima, ami már komolyabb képességekkel rendelkezik.

 

Az iMx jellemzői

 

  • -Robusztus alumínium vázra építették.

  • -Ellenáll a korróziónak.

  • -A káros külső erőhatásoktól külső műanyag burkolat védi az érzékenyebb belső részegységeket megakadályozva azok sérülését.

  • -510 milliméteres a tisztító szélessége, 40 literes a tartálya, így üzemmódtól függően akár 300-600 négyzetmétert is képes megtisztítani.

  • -Az üzemideje egyetlen akkumulátor töltéssel 2,9 és 5 óra közé tehető.

  • -A műszerfala digitális kijelzővel van ellátva ez lehetővé teszi az akkumulátor töltöttségi szintjének és a munkaidőnek az ellenőrzését, vagy a meghibásodások rögzítését. 

  • -Eco üzemmódban is használható, ami kiváló választás az enyhébben szennyezett területeken, vagy ott, ahol a csend biztosítása lényeges. Ez az üzemmód csökkenteni fogja az energiafogyasztást, a víz és vegyszerek felhasznált mennyiségét.

 

Milyen jellemzőkkel rendelkezik a Fimap Maxima?

 

A Fimap Maxima már nagyobb, 2500-3500 négyzetméteres területek tisztítását oldja meg hatékonyan. Előnye az iMx-szel szemben, hogy egyrészt képes felemelni a kefét a padlóról, másrészt egyenetlenebb felületen is képes a padlón tartani azt.

 

  • -Állandó kefenyomást biztosít, ezzel növeli a gép mechanikai tisztító képességét.

  • -60 literes a tankja, ami egy tartályfeltöltéssel a takarítási fokozat intenzitásának függvényében akár 450-900 négyzetmétert is képes megtisztítani.

  • -Az akkumulátor egy töltéssel 4 óra független működést biztosít.

  • -A nagyobb mértékben szennyezett területekkel is boldogul.

  • -Ipari felhasználásra is alkalmas.

  • -4 különböző kefeopcióval választható (egykefés, kétkefés, hengerkefés, rotoorbitális).

 

Válasszon Ön is a közepes nagyságú területekre megfelelő padlósúroló gépet, és könnyítse meg a munkát!

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A legfontosabb jogaink munkavállalóként – Jobb tisztában lenni velük!
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bármennyire is szükségünk van a munkára, téves gondolat, hogy mi...
2024-03-21 16:49:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>