. Ma György napja van.
Még nyitva állnak a kerékpárosbarát pályázatok
2015-04-17 05:57:11
Még nyitva állnak a kerékpárosbarát pályázatok

Még nyitva állnak a kerékpárosbarát pályázatok

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium meghosszabbítja a februárban kilencedik alkalommal meghirdetett Kerékpárosbarát Munkahely és Kerékpárosbarát Település pályázatai jelentkezési határidejét. A vállalkozások, intézmények és önkormányzatok egy héttel tovább, 2015. április 22-ig nevezhetnek az elismerő címekért folyó versenybe.

 

A Kerékpáros Magyarországért Szövetséggel közös szervezésben bonyolított vetélkedésben idén először közönségdíjat is kiosztanak a felhasználók jelölései és szavazatai alapján.

 

A pályázat célja, hogy a települések és munkáltatók a megfelelő infrastruktúra kialakításával, szemléletformálással tegyék lehetővé, biztonságossá és vonzóvá a kerékpáros közlekedést a lakosok, dolgozóik és ügyfeleik számára.

 

A pályázati határidő meghosszabbítása további lehetőséget ad arra, hogy az újonnan bevezetett közönségdíjra online felületen keresztül bárki benevezze és voksával támogassa a számára szimpatikus vállalkozást, intézményt vagy önkormányzatot. A felhasználók szavazatait a pályázatok elbírálásánál, a hagyományos Kerékpárosbarát címek odaítélésénél is figyelembe veszi a szakmai zsűri.

 

A pályázati anyagot elektronikusan lehet kitölteni a http://kerekparosbaratpalyazatok.hu oldalon, az új jelentkezési határidő 2015. április 22. A februári meghirdetés óta 27 település és 34 munkahely adta le végleges formában pályázatát.

 

A kapcsolódó Facebook-kampány mostanáig közel 230 ezer embert ért el. A közönségdíjért folyó verseny éllovasa a települések közül jelenleg Rákosmente, a munkahelyeknél a jánoshidai Szent Norbert Idősek Otthona vezet (az online felület a https://www.facebook.com/kermoszov/app_1559381291010239 linken érhető el.)

 

 

MTI

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>