. Ma Márk napja van.
Már hétfőtől érvényesek lesznek a szeptemberi helyközi bérletek
2016-08-25 05:06:51
Már hétfőtől érvényesek lesznek a szeptemberi helyközi bérletek

Már hétfőtől érvényesek lesznek a szeptemberi helyközi bérletek

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium döntése értelmében a szeptemberre szóló vasúti és autóbuszos dolgozó és tanuló havibérletek érvényességi ideje három nappal nő, azokat így már 2016. augusztus 29-én 0:00 órától elfogadják a GYSEV, a MÁV-START és a Volánok járatain.


Az iskolakezdéssel a vakáció csendesebb hónapjaihoz képest ugrásszerűen megnövekednek az utazási igények. A szaktárca az érvényesség kiterjesztésével a pénztári várakozási idők csökkentését, az utasok színvonalasabb, gördülékenyebb kiszolgálását kívánja elősegíteni.


Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár elmondta: "Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a meghosszabbított érvényességnek köszönhetően a korábbiaknál egyenletesebben oszlik el a pénztári és fedélzeti forgalom a tanévkezdés időszakában. A bevált intézkedés kényelmesebbé és kiszámíthatóbbá teszi a bérletvásárlást és az utazást a közösségi közlekedésben a nyár utolsó és az ősz első napjaiban."


OS

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>