. Ma Hella napja van.
Lopásbiztos hátizsák
2020-01-20 15:59:42
Lopásbiztos hátizsák

Lopásbiztos hátizsák

Miért van veszélyben a hátizsák?

 

Az egyik legelőnyösebb táska viselési opció a hátizsák, hiszen könnyű, gyors és persze jól pakolható. Mivel a többség számos zsebbel rendelkezik, így bármit beletehetünk, csak meg kell találni neki a tökéletes helyet. Érdemes körülnézni az Etáskánál kapható hátizsákok között, széles kínálattal várják az érdeklődőket!

 

Igen ám, de a gyengesége is ebben rejlik, hiszen hátul senkinek sincs szeme, így könnyű prédát jelent a tolvajoknak. Ki ne találkozott volna a kimetszett aljú vagy oldalú táska látványával, még ha nem is vele történt meg az eset. A tömegközlekedés több mint ideális helyszínt nyújt ezekre a cselekményekre. Éppen ezért nem szabad pénztárcát, iratokat és laptopot, tabletet tárolni benne úgy, hogy nem tartjuk valamilyen szinten kontroll alatt. Vagy mégis?

 

Milyen az a lopásbiztos hátizsák?

 

Első körben nem feltétlenül lehet rajta látni, hogy milyen extrákkal rendelkezik. Ettől függetlenül jól néz ki, vagány és persze ellenáll a fizikai hatásoknak. Ismerjük meg részletesen a fő tulajdonságait.


-Speciális anyagból készül, ami bombabiztos védelmet nyújt, így a polietilén-poliészter-üvegszálnak köszönhetően nem lehet kivágni, eltépni, sem pedig letépni az ember hátáról. Ezt csak úgy lehet kinyitni, ahogy azt a funkciója engedi, az erőszaknak ellenáll.

 

-Cseppálló, kopásálló, ami főleg a fent említett anyagnak köszönhető. Sőt, nem ritka az olyan kialakítás sem, ami fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, így éjszaka is megbízható társ lehet.

 

-A többség számzárral ellátott, így a cipzár használata is nehézségbe ütközik, azaz egy újabb lépés a lopások kiküszöbölésére.

 

-Ha leülünk kávézni, akkor sem kell ölelgetni a hátizsákot, nyugodtan letehetjük a szék mellé, főleg akkor, ha kikötjük a rugalmas huzalt, ami nem szakad el. Így nem lehet elemelni, mivel csak maximum húzhatja az illető, míg fel nem adja.

 

-A rejtett zsebek megnehezítik a tolvajok dolgát, ezért külön érdemes viselni. Sőt, néhány típus beépített power bankkel is rendelkezik, így csak be kell dugnunk a kábelt, és akár séta közben is tölthet a telefonunk.

 

Aranyárban megy?

 

Szerencsére nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha egy jó minőségű, lopásbiztos táskát szeretnénk, hiszen már alig 10 ezer forintért is megvásárolhatjuk a megfelelő helyen. Éppen ezért mindenkinek érdemes alaposan átgondolni egy lopásbiztos hátizsák beszerzését, hiszen ezzel teljes biztonságban tudhatjuk az értékeinket.

 

Persze lehet, hogy nem favorizáljuk a hátizsákot, de attól még jó tudni, hogy van egy ilyen lehetőség, ami hatékony védelmet nyújt a lopások ellen.

További híreink
Elég volt – távozik a kormány célkeresztjéből az idősotthon igazgatója
A hónap végétől nyugdíjazását kérte a Pesti úti Idősek Otthonának igazgatója, Skultéti József - írta meg a hvg.hu.
2020-05-22 15:50:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
A LED világításban rejlő lehetőségek beltéren
A LED világítás kapcsán gyakran emlegetjük a költséghatékony működést, a hosszabb élettartamot, a bennük rejlő egyéb lehetőségekről azonban már lényegesen kevesebb szó esik.
2020-02-22 12:58:36, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Varga Juditnak újfent okos meglátása volt. Azt mondta, hogy „Kövér László szerintem a nők iránti tiszteletét f...
Bővebben >>