. Ma Auguszta napja van.
Lopásbiztos hátizsák
2020-01-20 15:59:42
Lopásbiztos hátizsák

Lopásbiztos hátizsák

Miért van veszélyben a hátizsák?

 

Az egyik legelőnyösebb táska viselési opció a hátizsák, hiszen könnyű, gyors és persze jól pakolható. Mivel a többség számos zsebbel rendelkezik, így bármit beletehetünk, csak meg kell találni neki a tökéletes helyet. Érdemes körülnézni az Etáskánál kapható hátizsákok között, széles kínálattal várják az érdeklődőket!

 

Igen ám, de a gyengesége is ebben rejlik, hiszen hátul senkinek sincs szeme, így könnyű prédát jelent a tolvajoknak. Ki ne találkozott volna a kimetszett aljú vagy oldalú táska látványával, még ha nem is vele történt meg az eset. A tömegközlekedés több mint ideális helyszínt nyújt ezekre a cselekményekre. Éppen ezért nem szabad pénztárcát, iratokat és laptopot, tabletet tárolni benne úgy, hogy nem tartjuk valamilyen szinten kontroll alatt. Vagy mégis?

 

Milyen az a lopásbiztos hátizsák?

 

Első körben nem feltétlenül lehet rajta látni, hogy milyen extrákkal rendelkezik. Ettől függetlenül jól néz ki, vagány és persze ellenáll a fizikai hatásoknak. Ismerjük meg részletesen a fő tulajdonságait.


-Speciális anyagból készül, ami bombabiztos védelmet nyújt, így a polietilén-poliészter-üvegszálnak köszönhetően nem lehet kivágni, eltépni, sem pedig letépni az ember hátáról. Ezt csak úgy lehet kinyitni, ahogy azt a funkciója engedi, az erőszaknak ellenáll.

 

-Cseppálló, kopásálló, ami főleg a fent említett anyagnak köszönhető. Sőt, nem ritka az olyan kialakítás sem, ami fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, így éjszaka is megbízható társ lehet.

 

-A többség számzárral ellátott, így a cipzár használata is nehézségbe ütközik, azaz egy újabb lépés a lopások kiküszöbölésére.

 

-Ha leülünk kávézni, akkor sem kell ölelgetni a hátizsákot, nyugodtan letehetjük a szék mellé, főleg akkor, ha kikötjük a rugalmas huzalt, ami nem szakad el. Így nem lehet elemelni, mivel csak maximum húzhatja az illető, míg fel nem adja.

 

-A rejtett zsebek megnehezítik a tolvajok dolgát, ezért külön érdemes viselni. Sőt, néhány típus beépített power bankkel is rendelkezik, így csak be kell dugnunk a kábelt, és akár séta közben is tölthet a telefonunk.

 

Aranyárban megy?

 

Szerencsére nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha egy jó minőségű, lopásbiztos táskát szeretnénk, hiszen már alig 10 ezer forintért is megvásárolhatjuk a megfelelő helyen. Éppen ezért mindenkinek érdemes alaposan átgondolni egy lopásbiztos hátizsák beszerzését, hiszen ezzel teljes biztonságban tudhatjuk az értékeinket.

 

Persze lehet, hogy nem favorizáljuk a hátizsákot, de attól még jó tudni, hogy van egy ilyen lehetőség, ami hatékony védelmet nyújt a lopások ellen.

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A legfontosabb jogaink munkavállalóként – Jobb tisztában lenni velük!
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bármennyire is szükségünk van a munkára, téves gondolat, hogy mi...
2024-03-21 16:49:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>