. Ma Gellért napja van.
Lopásbiztos hátizsák
2020-01-20 15:59:42
Lopásbiztos hátizsák

Lopásbiztos hátizsák

Miért van veszélyben a hátizsák?

 

Az egyik legelőnyösebb táska viselési opció a hátizsák, hiszen könnyű, gyors és persze jól pakolható. Mivel a többség számos zsebbel rendelkezik, így bármit beletehetünk, csak meg kell találni neki a tökéletes helyet. Érdemes körülnézni az Etáskánál kapható hátizsákok között, széles kínálattal várják az érdeklődőket!

 

Igen ám, de a gyengesége is ebben rejlik, hiszen hátul senkinek sincs szeme, így könnyű prédát jelent a tolvajoknak. Ki ne találkozott volna a kimetszett aljú vagy oldalú táska látványával, még ha nem is vele történt meg az eset. A tömegközlekedés több mint ideális helyszínt nyújt ezekre a cselekményekre. Éppen ezért nem szabad pénztárcát, iratokat és laptopot, tabletet tárolni benne úgy, hogy nem tartjuk valamilyen szinten kontroll alatt. Vagy mégis?

 

Milyen az a lopásbiztos hátizsák?

 

Első körben nem feltétlenül lehet rajta látni, hogy milyen extrákkal rendelkezik. Ettől függetlenül jól néz ki, vagány és persze ellenáll a fizikai hatásoknak. Ismerjük meg részletesen a fő tulajdonságait.


-Speciális anyagból készül, ami bombabiztos védelmet nyújt, így a polietilén-poliészter-üvegszálnak köszönhetően nem lehet kivágni, eltépni, sem pedig letépni az ember hátáról. Ezt csak úgy lehet kinyitni, ahogy azt a funkciója engedi, az erőszaknak ellenáll.

 

-Cseppálló, kopásálló, ami főleg a fent említett anyagnak köszönhető. Sőt, nem ritka az olyan kialakítás sem, ami fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, így éjszaka is megbízható társ lehet.

 

-A többség számzárral ellátott, így a cipzár használata is nehézségbe ütközik, azaz egy újabb lépés a lopások kiküszöbölésére.

 

-Ha leülünk kávézni, akkor sem kell ölelgetni a hátizsákot, nyugodtan letehetjük a szék mellé, főleg akkor, ha kikötjük a rugalmas huzalt, ami nem szakad el. Így nem lehet elemelni, mivel csak maximum húzhatja az illető, míg fel nem adja.

 

-A rejtett zsebek megnehezítik a tolvajok dolgát, ezért külön érdemes viselni. Sőt, néhány típus beépített power bankkel is rendelkezik, így csak be kell dugnunk a kábelt, és akár séta közben is tölthet a telefonunk.

 

Aranyárban megy?

 

Szerencsére nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha egy jó minőségű, lopásbiztos táskát szeretnénk, hiszen már alig 10 ezer forintért is megvásárolhatjuk a megfelelő helyen. Éppen ezért mindenkinek érdemes alaposan átgondolni egy lopásbiztos hátizsák beszerzését, hiszen ezzel teljes biztonságban tudhatjuk az értékeinket.

 

Persze lehet, hogy nem favorizáljuk a hátizsákot, de attól még jó tudni, hogy van egy ilyen lehetőség, ami hatékony védelmet nyújt a lopások ellen.

További híreink
A takarítás legfontosabb íratlan szabályai
A takarítás olyan ismétlődő és roppant hasznos tevékenység, amit egyaránt lehet jól, illetve rosszul is csinálni. A bejegyzés célja egyértelműen olyan tippeket adni, amel...
2020-09-17 21:52:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elhallgattatnák a Klubrádiót
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa úgy döntött, hogy a rádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg, hanem pályázatot ír ki a Buda...
2020-09-11 22:23:28, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kölcsönfelvétel biztonságosan, az Előrelátó Csomag igénybevételével
Kölcsön felvételekor az ember nem szeret a halálra gondolni, ugyanakkor a családtagok védelme szempontjából hasznos felkészülni a váratlan és nemkívánatos eshetőségekre i...
2020-08-24 21:29:08, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A budapesti fehérorosz nagykövetség előtt 2006-ban a magyar fiatalok nevében Szijjártó akkor még felszólította...
Bővebben >>