. Ma Vencel napja van.
Lelőttek egy nőt a Kádár utcában
2011-07-04 07:13:48
Lelőttek egy nőt a Kádár utcában

Lelőttek egy nőt a Kádár utcában

Vasárnap este a XIII. kerületben, a Nyugati pályaudvarhoz közeli Kádár utca 9-11. szám alatt, lelőttek egy 27 éves nőt egy tízemeletes ház földszinti folyosóján. A rendőrök golyóálló mellényben keresték a gyilkost.

Állítólag valaki hallotta, hogy hat-nyolc lövés is eldördült, amelynek hangjára több lakó is az utcára rohant, ahonnan a kiérkező rendőrök már nem engedték őket vissza otthonaikba. A kiérkező mentők ugyan megpróbálták újraéleszteni a nőt, de nem sikerült.


Gyilkosság a XIII. kerületben - Fotó: Mihádák Zoltán


(Fotó: MTI-Mihádák Zoltán)


A nő az első emeleten, albérletben lakott az élettársával. Feltehetően a férfi lőtte le barátnőjét, aki kiment a lakásból. Az élettársa utánament, majd  a földszinten többször is rálőtt. A lakókat a helyszínelés befejezése után, csak késő éjjel engedték vissza a Kádár utcai házba. A lövések a bejárati kapuban, és egy  parkoló autóban is kárt okoztak.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztályának Életvédelmi Osztálya, emberölés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

További híreink
Barbie – rekordot dönt a mozikban
Greta Gerwig Barbie-filmje csupán 17 nappal bemutatása után elérte az egymilliárd dolláros (355 milliárd forint) jegyárbevételt.
2023-08-08 15:39:27, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Sziget Fesztivál: a Szerelem Forradalma és a Világfalu is vár
Többek között a környezetvédelemre, az emberi jogokra, az egyenjogúságra és a béke fontosságára reflektálnak idén a Sziget Nagyszínpadán a Love Revolution Special program...
2023-08-05 11:46:14, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Az üzemen kívüli a Mexikói úti villamospálya története
Az 5-ös autóbusz utasainak egy része a Mexikói úton rácsodálkozhat a még mindig meglévő villamosvágányokra.
2023-07-24 17:36:11, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az őszi időszak beköszöntével nagyobb fókusz helyeződik otthonunk csinosítgatására, díszítésére. Ez nem is meg...
Bővebben >>