. Ma Henrik napja van.
Lelőttek egy nőt a Kádár utcában
2011-07-04 07:13:48
Lelőttek egy nőt a Kádár utcában

Lelőttek egy nőt a Kádár utcában

Vasárnap este a XIII. kerületben, a Nyugati pályaudvarhoz közeli Kádár utca 9-11. szám alatt, lelőttek egy 27 éves nőt egy tízemeletes ház földszinti folyosóján. A rendőrök golyóálló mellényben keresték a gyilkost.

Állítólag valaki hallotta, hogy hat-nyolc lövés is eldördült, amelynek hangjára több lakó is az utcára rohant, ahonnan a kiérkező rendőrök már nem engedték őket vissza otthonaikba. A kiérkező mentők ugyan megpróbálták újraéleszteni a nőt, de nem sikerült.


Gyilkosság a XIII. kerületben - Fotó: Mihádák Zoltán


(Fotó: MTI-Mihádák Zoltán)


A nő az első emeleten, albérletben lakott az élettársával. Feltehetően a férfi lőtte le barátnőjét, aki kiment a lakásból. Az élettársa utánament, majd  a földszinten többször is rálőtt. A lakókat a helyszínelés befejezése után, csak késő éjjel engedték vissza a Kádár utcai házba. A lövések a bejárati kapuban, és egy  parkoló autóban is kárt okoztak.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztályának Életvédelmi Osztálya, emberölés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

További híreink
Pogány Juditot örökös taggá avatták
Pogány Judit, a kiváló színésznő, aki pályafutása során számos elismerést és díjat kapott, legutóbb a kaposvári Csiky Gergely Színház örökös tagjává választásával részesü...
2024-06-26 14:48:31, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kidőlt bükkfák tömegei torlaszolják el az Északi-Börzsöny fő turistaútját
A június 9-10-i éjszakán hatalmas vihar csapott le az Északi-Börzsönyre, amelynek főgerincén rengeteg fa dőlt ki tövestől teljesen eltorlaszolva a környék fő turistaútját.
2024-06-23 12:03:06, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
Carlo Gozzi komédiájától az Opera Show-n át a balettig rendkívül széles repertoárt vonultat fel a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó.
2024-06-07 19:29:53, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azért azt elvártam volna, hogy a magyar ellenzéki politikusok tiltakoznak, felhívják a nemzetközi szervezetek ...
Bővebben >>