. Ma Gedeon napja van.
Közös ünneplés a Prevenciós Központban
2015-05-26 08:43:27
Közös ünneplés a Prevenciós Központban

Közös ünneplés a Prevenciós Központban

2015. május 21-én a Tüzér utcai Prevenciós Központ auláját, tornacsarnokát, folyosóit és helyiségeit töltötték meg a rendezvényre ellátogató családok, kisgyermekes anyukák és idősek. A rendezvényen jelen volt Holopné Schramek Kornélia alpolgármester asszony és Takács Ferenc a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság elnöke.

 

Minden korosztály részére nyújtott kiváló programot a Prevenciós Központ rendezvénye. Az Anyatejes Világnap alkalmából 367 édesanya kapott oklevelet és 5000 Ft értékű utalványt, akik hosszú ideig táplálták anyatejjel gyermekeiket. Az ünnepléshez kapcsolódott dr. Hertzka Péter főigazgató főorvos és dr. Rente Judit gyermekorvos, a Révész utcai gyermekorvosi rendelő kollegiális vezetője, akik egyben köszöntötték a 100 éves védőnői hálózatot.

 

A változatos délutáni programon fellépett a Pa-dö-dö együttes. Nagy sikere volt a zumbának és a gyermek tánccsoport bemutatójának. A jelentős számú érdeklődő előtt tudott bemutatkozni a „Cigány zenekar”. A program közben népi játékok, kerületi totó, szűrés gyermekeknek, felnőtteknek, tanácsadások és képességfejlesztő program között lehetett választani, vagy akár több programon is részt venni. Képzett gyermeksebész, urológus, belgyógyász, diabetológus, gyermekfogszakorvos válaszolt a szakterületére vonatkozó kérdésekre, az oltással kapcsolatos kérdésekre a járványügyi szakértők válaszoltak.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A szép haj nemcsak adottság kérdése, hanem a megfelelő hajápolásé és módszereké is. Annak az alapja ugyanis, h...
Bővebben >>