. Ma Béla napja van.
Könyvelők Oscar-díja
2015-01-15 12:58:28
Könyvelők Oscar-díja

Könyvelők Oscar-díja

Közel 2000 könyvelő és adótanácsadó szállt versenybe egymással, hogy kiderüljön: kik lesznek közülük a 2014-es év legkiválóbb könyvelői és adótótanácsadói.

 

"Az Év Könyvelője" és "Az Év Adótanácsadója" díjakat elnyerő szakmai kiválóságok joggal érezhetik úgy, hogy szakterületük hazai Oscar-díjait vehették át Pankucsi Zoltántól, az NGM adóügyekért felelős helyettes államtitkárától.

 

2014-ben harmadik alkalommal mérhették össze tudásukat a könyvelői és adószakmai területek művelői.  Az országos verseny első fordulójában tesztsorokat kellett kitölteniük, a másodikban rangos szakmai versenybírák előtt kellett írásban és szóban bizonyítaniuk tudásukat. A zsűriben Lukács János, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke, Dr. Herich György, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének elnöke, illetve Rabb Andrea alelnöke, valamint Munkácsi Márta okleveles adószakértő, könyvvizsgáló foglalt helyet.

 

A helyettes államtitkár megfogalmazta, hogy a számvitel és az adózás olyan két egymásra épülő szakterület, amely folyamatos tanulást, megújulást igényel. A könyvelők és adótanácsadók szerepe azért kiemelt a gazdaságban, mert az önadózás rendszerét ők működtetik. Ha e két szakma képviselői magas szakmai színvonalon végzik a munkájukat, akkor az adórendszer is jól működik. Ezért fontos, hogy elismerjük azokat a szakembereket, akik egy verseny keretében többlet teljesítményt is tudnak nyújtani, ezzel is tökéletesítve tudásukat.

 

A 2014-es versenyek helyezettjei a következők:

 

Az Év Adótanácsadója:

1. Beck Ágnes,

2. Kádár Zoltán

3. Huszár Szilvia

 

Az Év Könyvelője:

1. Czövek Zoltán

2. Boros Zsanett

2. Mátyás Csaba

3. Bártfainé Berek Barbara

 

 

 

MTI

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>