. Ma Emma napja van.
Képviselő, alpolgármester: Holopné Schramek Kornélia
2014-08-29 19:45:18
Képviselő, alpolgármester: Holopné Schramek Kornélia

Képviselő, alpolgármester: Holopné Schramek Kornélia

A XIII. kerület Önkormányzati Képviselője, alpolgármesterer Holopné Schramek Kornélia, akinek minden választópolgár, kerületi lakos problémája külön-külön fontos, és aki 2014-ben 6. alkalommal is vállalja a megmérettetést.

 

Tisztelt Választópolgárok!

 

2010-ben 5. alkalommal nyertem el a bizalmukat, ennek eredményeként képviselőként és alpolgármesterként az oktatási, művelődési, sport, szociális és egészségügy szakterületekért dolgozhattam. A ciklus elején széles önkormányzati mozgástérben, jól kialakított struktúrában, stabil pénzügyi forrásokra építve fogalmaztam meg képviselői céljaimat, politikámat.

Az országos politika jelentősen megváltoztatta e körülményeket.

 

Ennek ellenére képviselői és alpolgármesteri feladataimat, választóim képviseletét sikerült politikai programom és vállalásaim teljesítésével megvalósítanom. 4 év alatt 100 fogadóórám volt, amelyeken sok választómmal találkoztam, sok egyéni, családi gondot ismertem meg.

 

Számomra minden választópolgár, kerületi lakos problémája külön-külön fontos, ennek megfelelően mindegyikre odafigyelve igyekeztem megoldani a hozzám fordulók szociális, egészségügyi, lakhatási, jogi, beiskolázási, személyes, sok esetben pedig a munka világával összefüggő problémáit, gondjait.

 

Képviselői munkám szorosan összefüggött alpolgármesteri tevékenységemmel.

 

Fontosnak tartom:

  1. Az oktatás államosításakor olyan javaslatot nyújtottunk be a kormány részére, amelyben bemutattuk,
  2. hogy készek és képesek vagyunk a korábbi magas színvonalon működtetni az oktatási rendszert. A javaslat elvetése után kerületünk rendezett működésű, magas színvonalú, a szülők, a gyermekek, a pedagógusok által is elismert oktatási rendszert adott át az államnak oly módon, hogy a működtetést vállalva biztosítja a stabil infrastrukturális alapot, ahol lehet, a háttértámogatást.
  3. Köszönöm az együttműködést, megtiszteltetés volt az önök szolgálatában állni. Nagy örömmel várom még a Pöttyös Tagóvoda átadását, amely megkoronázza vállalásaimat.

Holopné Schramek Kornélia, alpolgármester, önkormányzati képviselő

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>