. Ma Géza napja van.
Kényelmes és gazdaságos melegvíz-ellátás korszerű villanybojlerekkel
2024-02-12 16:57:36
Kényelmes és gazdaságos melegvíz-ellátás korszerű villanybojlerekkel

Kényelmes és gazdaságos melegvíz-ellátás korszerű villanybojlerekkel

Igényeinkhez mérten választhatunk korszerű villanybojlereket, ugyanis különböző teljesítménnyel és típusban állnak rendelkezésre, 5-1000 liter melegvíz tárolására képesek, így akár a konyháról vagy a fürdőszobáról, akár családi vagy társasházról van szó, találhatunk megfelelőt. Megbízható, energiahatékony és könnyen kezelhető, kényelmes megoldást kínálnak mindenki számára. Milyen előnyöket kínál a villanybojler az otthonokba?

 

Megoldás modern otthonokba

 

Az energiahatékonyság alapvető követelmény az új építésű, modern otthonokkal szemben, így a beépítésre kerülő épületgépészeti berendezéseket gondosan kell kiválasztani. Lehetőség szerint csökkenteni kell a hőveszteséget mind az épületszerkezetek, mind a gépészeti kialakítások terén. 

 

Amennyiben villanybojlerrel biztosítjuk a meleg vizet, mivel az a fogyasztási hely közelében kerül elhelyezésre, a csőrendszerben keletkező hőveszteség minimálisra csökkenthető. A készülékeket beltéren kell elhelyezni, ez az élettartamukat is növeli. Szolár rendszerről üzemeltetve környezetkímélő és jelentős költségmegtakarítást is eredményez. 

 

Telepítése egyszerűbb és olcsóbb, mint a gázbojleré, hiszen nem függ a gáz bevezetésétől, nincs hatósági engedélyhez kötve. 

 

Megbízhatóság és tartósság

 

A többféle teljesítményben elérhető, a melegvíz-szükségletekhez méretezett masszív kialakítású és tartós anyagokból készült elektromos vízmelegítők rendszeres karbantartás mellett hosszú távon is megbízhatóan működnek. Hatékonyan melegítik fel a vizet, lehetővé téve a hőmérséklet precíz beállítását, így gyorsan, kényelmesen biztosítják a mindennapi használat során szükséges melegvizet. Az egyszerű beépíthetőség további előnyt jelent. 

 

Energiatakarékos és környezetbarát megoldást jelentenek, ugyanis hatékony hőszigeteléssel rendelkeznek, és az intelligens vezérlés révén minimalizálják az energiafelhasználást, pontosan a szükséges mennyiségű meleg vizet állítják elő.

 

Milyen típusú lesz a megfelelő?

 

A kisméretű villanybojlerek jó választást nyújtanak, ha korlátozott hely áll rendelkezésre, de nem szeretnénk lemondani a melegvíz nyújtotta kényelemről. A falra szerelhető típusok praktikus és helytakarékos kialakítással rendelkeznek, rögzítésük egyszerű és gyors. A nagy méretű, 200-1000 l űrtartalmú álló villanybojlerek egyszerűen elhelyezhetők a kívánt helyen. Nagy teljesítményük révén képesek kielégíteni a legmagasabb melegvíz-igényeket is. 

 

A változatos kapacitású és teljesítményű tárolós vízmelegítőkkel egyszerűen és kényelmesen biztosítható az otthonok melegvíz-ellátása, és a családi házak, lakások teljes melegvíz-igényének kielégítéséhez alkalmazhatók.

További híreink
A Novák-Varga pedofilügy robbant a Fidesz-táborban, teljes a káosz
A történtek hatására azonnal 150-225 ezer szavazóval csökkent a teljes népességben a kormánypárt támogatottsága. Ez jelentős változás.
2024-02-24 13:57:04, Hírek, Sport Bővebben
Rákay Philip szerényen nyilatkozott önmagáról, szerinte a hazának szüksége van rá
A producer reméli, hogy a Petőfi-filmet negyven év múlva is játsszák a tévék a nemzeti ünnepen.
2024-02-20 15:17:08, Hírek, Sport Bővebben
Bukni fog a rendszer, közölte Márki-Zay – feljelentették
Bukni fog a rendszer, ők meg félnek, hogy lógni fognak – mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke. Fel is jelentették.
2024-02-19 16:16:36, Hírek, Sport Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Másodfokon egy év börtönbüntetésre ítélték a momentumos Fekete-Győr Andrást, két év próbaidőre felfüggesztve -...
Bővebben >>