. Ma Frigyes napja van.
Hogyan viselkedsz menyasszonyként? A horoszkópod elárulja!
2024-07-09 12:45:09
Hogyan viselkedsz menyasszonyként? A horoszkópod elárulja!

Hogyan viselkedsz menyasszonyként? A horoszkópod elárulja!

Te vajon hogyan készülsz majd a nagy napra? Maga a megtestesült lazaság leszel, vagy a hozzád hasonlók miatt jöhetett létre a “menyasszörny” kifejezés? Ebben bizony a horoszkópodnak is szerepe van, ezért olvass tovább a részletekért, majd utána ne felejtsd el felkeresni a Bien.hu horoszkóp rovatát sem!

 

Kos, Bika, Ikrek, Rák

 

Kosként határozott elképzeléseid vannak, mindenképp egyedi, látványos, grandiózus esküvőt akarsz, irtózol az elcsépelt sémáktól és sablonos ötletektől.

 

Bikaként a klasszikus elegancia híve vagy, ezért a tökéletes helyszín számodra egy vidéki kastélyszálló, ahol a természet közelségét is élvezheti a násznép.

 

Ikrekként elképzelni sem tudsz jobbat, mint egy szabadban tartott lagzi, a tengerpart vagy egy erdőszéli tisztás ideális helyszín számodra. De ügyelj arra, hogy ne változtasd folyton a terveidet, mert könnyen konfliktusba torkollhat.

 

Rák jegyűként romantikus hangulatú esküvőről ábrándozol, kiegészítve nosztalgikus elemekkel. Bár szeretnél mindent te magad megszervezni, de kizárt, hogy kézben tudd tartani a rengeteg elintéznivalót, nyugodtan vegyél igénybe profi segítséget.

 

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió

 

Oroszlánként imádod a luxust és a csillogást, így természetesen az esküvődön sem spórolsz ezekkel. Hallani sem akarsz a visszafogott ünneplésről, legyen ez a napi igenis grandiózus esemény, amit a násznép évek múlva is felemleget majd.

 

Szűz jegyűként a minőségi és egyedi megoldásokat részesíted előnyben. Az ételsor megtervezésére különösen nagy gondot fordítasz, de nem muszáj mindent egyedül megoldanod, hisz ez a nap nem a stresszelésről szól.

 

Mérlegként művészi megjelenésű esküvőről ábrándozol, így remek helyszín számodra egy történelmi épület vagy akár egy galéria. A letisztultság és a harmónia biztosan visszaköszön majd a dekorációban.

 

Skorpióként odafigyelsz az apró részletekre, és nem szűkölködsz a kreatív megoldásokban. Azt viszont nehezen tolerálod, ha mások bele akarnak szólni a szervezésbe, hiszen ez mégiscsak a ti napotok, a ti stílusotokat kell képviselnie, nem az anyósékét vagy a szüleidét.

 

Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

 

Nyilasként a ceremónia számodra mellékes, csak a “papírforma” miatt kell, inkább a lagzi megszervezésére fordítod az energiáidat, mert hatalmas és emlékezetes bulit akarsz, ahol mindenki remekül érzi majd magát.

 

Bak jegyűként tiszteled a hagyományokat, ezért a te álomesküvődön minden az íratlan szabályok és az etikett betartása mellett zajlik. Vigyázz, ne ess túlzásba, nem lenne jó, ha emiatt mindenki csak feszengene a nagy napon!

 

Vízöntőként a kötetlenebb és lazább ünneplés híve vagy, emiatt a szervezésre sem görcsölsz rá nagyon, nem kell mindennek egy előre megírt forgatókönyv mentén zajlania.

 

Halak jegyűként meseszerű lagziról ábrándozol, tőled egy jelmezes vagy tematikus esemény sem áll távol.

További híreink
Háztartási balesetek a fürdőszobában: van, ami megelőzhető
A háztartási balesetek legnagyobb része nem a konyhában, hanem a fürdőszobában történik. Egyes felmérések eredményei azt mutatják, hogy a fürdőszobában elszenvedett sérül...
2024-06-29 10:57:57, Hírek, Vélemény Bővebben
A te fürdőszobád gyerekbarát?
Persze nem releváns a kérdés, ha nincs gyermeked, és nem is tervezel, de ha már úton van a babád, vagy esetleg már fel is borította a házirendet, akkor mindenképpen olvas...
2022-07-19 11:41:29, Hírek, Vélemény Bővebben
Munkaerő-közvetítés a piacképes vállalatért
A nyudíjkorhatár kitolódásával napjainkban összesen négy generáció van aktívan jelen a munkaerőpiacon. Ez a helyzet rendkívüli kihívások elé állítja a munkáltatókat, hisz...
2021-11-23 08:49:42, Hírek, Vélemény Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az esküvő minden pár életében meghatározó esemény, így érthető, hogy a megszervezése sem egy ötperces művelet....
Bővebben >>