. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Hogyan válassz szemhéjpúder színkombinációkat?
2023-03-14 12:04:56
Hogyan válassz szemhéjpúder színkombinációkat?

Hogyan válassz szemhéjpúder színkombinációkat?

Ezért is gondoltunk arra, hogy cikkünkben megosztunk néhány tippet, amelyeknek a segítségével tökéletes színpárosításokat alkothatsz.

 

Válassz hasonló árnyalatokat!

 

Az egyik legjobb módja annak, hogy sokoldalú megjelenést alkoss, ha a színek hasonló árnyalatait párosítod. Ehhez a módszerhez remek választást jelenthet például a youstar SMOKEY BROWN eyeshadow szemhéjpúder paletta a DOUGLAS sminkkészletei közül. 

 

Kombináld a rajta lévő matt, közepes barna és metálosan fénylő színárnyalatot a szem belső sarkától a külső felé haladva. Voilá, máris kész egy izgalmas füstös szemsmink, amelyben a világos szín szépen kiemel, a közepes árnyalat a fedést biztosítja, míg a sötét szín pedig meghatározza a szemet.

 

Haladj a színkör mentén!

 

Alapszabály, hogy olyan kiegészítő színeket válassz, mint a piros és a zöld, a narancs és a kék, valamint a sárga és a lila. Ezek azok a színek ugyanis, amelyek kijátsszák egymást, így az árnyalatok kiemelkednek, miközben tökéletes színpompát nyújtanak. 

 

Javasoljuk, hogy használd ehhez a youstar SENSEYETIONS Eyeshadow Palette szemhéjpúder palettákat! Mind a Natural Glam, az Inspiring Fall és a Desert Sunset igazán izgalmas színkombinációs lehetőségeket hordoz magában.

 

Párosítsd a semleges színeket gazdag árnyalatokkal!

 

A basic semleges színeknek, mint amilyen például a fekete, a barna vagy a nude, ebben az esetben is nagy hasznát veheted. Párosítsd őket egy merészebb tónussal, amely kiegészíti az öltözékedet, vagy kiemelkedik belőle! A lényeg az, hogy mindig a lágyabb, semlegesebb árnyalat kerüljön a háttérbe. 

 

Párosítsd a hideget hideg árnyalatokkal, a meleget pedig meleg tónusokkal!

 

Az olyan hideg tónusok kombinálása, mint amilyen kék és a zöld, mindig jó ötlet. A meleg árnyalatok közül pedig az őszibarackot és a rozsdás narancsot emelnénk ki. Ezek ugyanis csodálatosan párosulnak bármilyen más meleg tónussal. Mire vársz hát? Játszd ki a színek szimfóniáját!

 

Végül pedig válassz olyan árnyalatokat, amelyek kiegészítik a szemed színét!

 

A barna szemeket leginkább a bronz és a lazac emeli ki szépen. Míg a mogyoróbarna szemekhez inkább a meleg rózsaszínt, a barnát, a zöldet, az aranyat és a kéket javasoljuk használni.

 

Aztán ott vannak még a mélyebb, sötétebb szemszínek, amelyeknél viszont érdemes játszanod kicsit a gazdag pigmentekkel és a merész árnyalatokkal, mint amilyen például az ezüst, a fekete vagy a padlizsán is. 

 

Ha azonban kék szemekkel áldott meg a sors, akkor szerencsésnek mondhatod magad, mivel ezeket a lágy és a meleg tónusok egyaránt kiegészítik, mint amilyen például a barna, a pezsgő vagy a korall. 

 

A zöld szemeidhez pedig érdemes cserszínt, semleges rózsaszíneket, a barna különböző tónusait vagy lilát használnod a határozott megjelenés érdekében. 



További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>