. Ma Márk napja van.
Hívd Tarlós Istvánt! - Matricakampány az M3 metróért
2016-12-10 05:34:06
Hívd Tarlós Istvánt! - Matricakampány az M3 metróért

Hívd Tarlós Istvánt! - Matricakampány az M3 metróért

Aki ma felszáll a 3-as metróra, nem lehet biztos benne, hogy le is fog majd szállni. Mivel a már naponta előforduló füstölések és vészhelyzetek nem voltak elegendőek ahhoz, hogy elkezdődjön a felújítás, a DK kampányt indított a 3-as metró felújításáért.


vészhelyzetekre felkészítő szórólap és az aláírásgyűjtés mellett immáron Tarlós István hivatali telefonszáma is megtalálható lesz a metróban, hátha az utasokra jobban fog hallgatni, mint a budapestiekért aggódó ellenzékre.


Fel lehet minket jelenteni, be lehet minket perelni, de akkor sem fogunk hallgatni arról, hogy a fideszes városvezetés félmillió embert utaztat életveszélyben. Az a gazember, aki emberéleteket kockáztat, nem az, aki ezt kimondja. A tegnapi Kormányinfón már Lázár János is arról beszélt, hogy a Katasztrófavédelem segíthet a Fővárosnak, tehát már a kormány is tisztában van a veszéllyel.


A Demokratikus Koalíció az utolsó kocsiig tele fogja matricázni a 3-as metrót Tarlós hivatali telefonszámával, ha ez kell ahhoz, hogy megkezdődjön a metró felújítása. A DK nem fogja megvárni, hogy Lázár János és Tarlós István komédiájából tragédia legyen és bekövetkezzen egy halálos áldozatokkal járó tömegkatasztrófa.


Gy. Németh Erzsébet,a DK fővárosi képviselője - OS

Fotó: Atv

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>