. Ma György napja van.
Hiába hazudoznak a XIII. kerület győzni fog!
2014-09-28 19:51:20
Hiába hazudoznak a XIII. kerület győzni fog!

Hiába hazudoznak a XIII. kerület győzni fog!

Hiába hazudoznak a XIII. kerület győzni fog! Azt hazudják a jobboldal fog győzni kerületünkben, pedig dehogy! Nem a jobboldaliak, hanem ahogyan eddig is, most is a jobbak fognak győzni. Akik már bizonyítottak. A polgármester és stábja, amit ígértek betartották, a kerület már 20 éve stabil, dinamikusan fejlődik és jól élhető. A XIII. kerület szocialista marad, mert ez a kerületiek akarata. Nem fogják hagyni az itt élők, hogy a béke szigetét elvegyék tőlük, vagy akár csak belerondítsanak a hazugok.

 

A jobboldal eszköztára ismert, hazugságaik megszokottak. A tisztességes, jóérzésű állampolgárok undorodnak attól, ahogyan aljas támadásaikat értékrendjükbe illeszkedve szentesítik vele céljukat.

 

  • Azok akik azt terjesztik, hogy „Történelmi siker küszöbén a Fidesz: reális az esélye, hogy az önkormányzati választásokon beveszik Angyalföldet” - azok hazugok!
  • Azok akik azt terjesztik, hogy azért mert a baloldali pártok nem tudtak megállapodni „Előfordulhat, hogy jobboldali képviselőtestület irányíthatja majd a XIII. kerületi önkormányzatot a következő négy évben.” azok hazudnak!
  • Azok, akik azt terjesztik, hogy a békemeneteket szervező CÖF jelentős befolyással lehet a XIII. kerületi választási eredményekre, azok akkorát tévednek, hogy az már hazugság!


A fideszesek eszköztára unalomig ismert, és évek óta nem tudnak mit kezdeni a feddhetetlen szocialista XIII. kerülettel. Itt évek óta nincs támadható felület, helyette viszont ott a temérdek példaértékű projekt és az elégedett lakosság.

 

Itt nemcsak nincsenek gyanúsan meggazdagodott vezetők, de az a vezető, aki nem kerületi lakos, nap mint nap saját pénzéből fizeti a parkolási díjat. Nincs szükség itt fényezésre, csak nyitott szemmel kell élni, mindenki láthatja, hogy ezt a kerületet csak példaként lehet a többi önkormányzat elé tenni.

 

Épp ezért nincs, amit jobban szeretne a Fidesz, mint ebben a kerületben nyerni. Mivel ez esélytelen és tisztességes úton nem sikerülhet, így hazudnak, hazudnak és csak hazudnak.

 

Szólásaink és közmondásaink ma is aktuálisak

 

Aki hazudik, az lop is, vagyis aki hazugságra vetemedik, arról feltehető, hogy a lopástól sem riad vissza. Régen így mondták: Ki örömest hazud, örömest lop. Vagy: Ki hazudni szokott, lopást sem szégyell. Megrögzött hazugság idővel igazság, vagyis a jobboldal amit sokat mondogat, amit széltében-hosszában terjeszt, még ha nem igaz is, sokan valóságnak fogadják el.

 

Azonban itt a kivétel erősíti a szabályt: Minél többet hazudnak, annál kevésbé hisznek nekik a XIII. kerületiek!

 

A hazug csak akkor mond igazat, mikor azt mondja: hazudok, így a Fidesznek is azt fogjuk először elhinni, amikor elismeri, hogy hazudott.

 

Akinek fontos a kerületben, a hogyan és kikkel tovább, azok ott lesznek október 12-én és szavazatukkal megerősítik azokat a vezetőket, akik 20 éve bizonyítják, hogy értünk dolgoznak, és mindenkit, - az összes kerületi lakos érdekét képviselik.


Utoljára frissítve: 2014-09-28 23:18:03

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget...
Bővebben >>