. Ma Ákos, Bátor napja van.
Háztartási ajándékok
2019-10-17 15:10:57
Háztartási ajándékok

Háztartási ajándékok

Ezt követően többen is a hasznos ajándékok irányába mennek, amelyeknek tényleg hasznát is veszik a megajándékozottak. A háztartási cikkek ajándékozásától sokan ódzkodnak, mondván, hogy kissé közhelyesnek számítanak. Ez ellen szeretnék néhány ellenérvet felsorakoztatni most Önnek.

 

Ajándékok konyhatündéreknek

 

Ha Önnek is van legalább egy olyan ismerőse, aki imád a konyhában tevékenykedni, akkor egyértelműen számára a legfontosabb a konyhai eszközök folyamatos utánpótlása. De egyszerűen a nagymamának is ajándékozhatunk konyhai cikkeket, hogy sokáig finomakat főzhessen még nekünk!

 

Egy vintage stílusú virágos tálca, egy kerámia leveses tál, egy mutatós kés szett, egy üveg cukortartó mindig jól jön. A nagyi is készülhet, ugyanis egy elegáns tálaló szett, konyhai kesztyű vagy bambusz vágódeszka egyértelműen cselekvésre szólítanak! A nagyi bűvös sütőformáival és jópofa süteményes dobozaival még a gyerekeket is lázba hozhatjuk.

 

Nem is beszélve azokról a finom falatokról, amelyek mindezek segítségével készülnek majd el.

 

Pipere

 

A piperecikkek szintén gyakran használatos tárgyak a lakásban. A hölgyek különös gondot fordítanak a szépítkezési eszközökre, illetve azok megfelelő tárolására. Így az apró sminktükörtől kezdve, a manikűrkészleten és a toalett táskán át, egészen a makeup tartó készletig bármelyik megfelel apró meglepetés gyanánt. Csekély dolgokból is születhetnek olykor  nagyra becsült ajándékok.

 

Mindennapok egy háztartásban

 

A háztartásban számos egyéb tárgy van, amelyet a mindennapok rohanó életmódja igényelhet. Ajándékként adhatunk például Potpourri illatosítót, ötletes fémperselyt, hamutartót, fűszeres üveget, füstölőt, mintás pénztárcát, de feliratos lábtörlőt és bicikli kiegészítőt is. Ha ez nem lenne elég, a hasznos cikkek között említhetjük a különböző LED-es elemlámpákat vagy az olvasó szemüvegeket is.

 

Itt van megannyi értékes tárgy, amelyet sokszor mégis értéktelennek címkézünk, pedig ha jobban belegondolunk, elengedhetetlenek bizonyos tevékenységek szempontjából.

 

Ne feledje: “A kevesebb néha több!” A méregdrága ajándékok nagy része csupán szép, de nehezen alkalmazható a hétköznapokban, vagy éppen ízlésében túlságosan is különbözik a megajándékozott stílusától.

 

Ha éppen közeleg a nagymama születésnapja, akkor válogasson a Szoti játékbolt konyhatündér kellékei közül, vagy nézzen szét bátran az egyéb háztartási ajándékok körében is!

 

(x)

További híreink
A LED világításban rejlő lehetőségek beltéren
A LED világítás kapcsán gyakran emlegetjük a költséghatékony működést, a hosszabb élettartamot, a bennük rejlő egyéb lehetőségekről azonban már lényegesen kevesebb szó esik.
2020-02-22 12:58:36, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tippeljen: miért viszik egzotikus országokba a pénzünket Orbánék...?
600 millió eurós hitelkeretet biztosított Szaud-Arábiában Szijjártó Péter külügyminiszter. Miért?
2020-01-25 16:46:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mi köze Auschwitz felszabadítása 75. évfordulójának a Gyergyóditróban dolgozó Srí Lanka-i pékekhez? Elvileg se...
Bővebben >>