. Ma Erzsébet napja van.
Háztartási ajándékok
2019-10-17 15:10:57
Háztartási ajándékok

Háztartási ajándékok

Ezt követően többen is a hasznos ajándékok irányába mennek, amelyeknek tényleg hasznát is veszik a megajándékozottak. A háztartási cikkek ajándékozásától sokan ódzkodnak, mondván, hogy kissé közhelyesnek számítanak. Ez ellen szeretnék néhány ellenérvet felsorakoztatni most Önnek.

 

Ajándékok konyhatündéreknek

 

Ha Önnek is van legalább egy olyan ismerőse, aki imád a konyhában tevékenykedni, akkor egyértelműen számára a legfontosabb a konyhai eszközök folyamatos utánpótlása. De egyszerűen a nagymamának is ajándékozhatunk konyhai cikkeket, hogy sokáig finomakat főzhessen még nekünk!

 

Egy vintage stílusú virágos tálca, egy kerámia leveses tál, egy mutatós kés szett, egy üveg cukortartó mindig jól jön. A nagyi is készülhet, ugyanis egy elegáns tálaló szett, konyhai kesztyű vagy bambusz vágódeszka egyértelműen cselekvésre szólítanak! A nagyi bűvös sütőformáival és jópofa süteményes dobozaival még a gyerekeket is lázba hozhatjuk.

 

Nem is beszélve azokról a finom falatokról, amelyek mindezek segítségével készülnek majd el.

 

Pipere

 

A piperecikkek szintén gyakran használatos tárgyak a lakásban. A hölgyek különös gondot fordítanak a szépítkezési eszközökre, illetve azok megfelelő tárolására. Így az apró sminktükörtől kezdve, a manikűrkészleten és a toalett táskán át, egészen a makeup tartó készletig bármelyik megfelel apró meglepetés gyanánt. Csekély dolgokból is születhetnek olykor  nagyra becsült ajándékok.

 

Mindennapok egy háztartásban

 

A háztartásban számos egyéb tárgy van, amelyet a mindennapok rohanó életmódja igényelhet. Ajándékként adhatunk például Potpourri illatosítót, ötletes fémperselyt, hamutartót, fűszeres üveget, füstölőt, mintás pénztárcát, de feliratos lábtörlőt és bicikli kiegészítőt is. Ha ez nem lenne elég, a hasznos cikkek között említhetjük a különböző LED-es elemlámpákat vagy az olvasó szemüvegeket is.

 

Itt van megannyi értékes tárgy, amelyet sokszor mégis értéktelennek címkézünk, pedig ha jobban belegondolunk, elengedhetetlenek bizonyos tevékenységek szempontjából.

 

Ne feledje: “A kevesebb néha több!” A méregdrága ajándékok nagy része csupán szép, de nehezen alkalmazható a hétköznapokban, vagy éppen ízlésében túlságosan is különbözik a megajándékozott stílusától.

 

Ha éppen közeleg a nagymama születésnapja, akkor válogasson a Szoti játékbolt konyhatündér kellékei közül, vagy nézzen szét bátran az egyéb háztartási ajándékok körében is!

 

(x)

További híreink
Minőségi arcápoló készítmények férfiaknak
A The Body Shop természetesen törődik a férfi vásárlóival is. Ennek megfelelően magas minőséget képviselő készítményeket biztosít az érdeklődők részére, legyen szó nyugta...
2019-10-17 15:14:22, Hírek, Fókuszban Bővebben
Ajándékozz puzzle-t!
Nem csak gyerekeknél okoz dilemmát az ajándék kérdése, hanem a kamaszoknál, felnőtteknél is. Éppen ezért ma bemutatunk egy igazi jolly jokert, amivel nem lehet mellélőni,...
2019-09-17 13:23:34, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hol és hogyan készítsünk egyedi telefontokot?
Mint minden internetes rendelés esetében, egyedi telefontok készítésénél sem egyszerű a helyzetünk. Nehéz találni egy olyan webáruházat, ami maximálisan megfelel minden e...
2019-07-20 07:46:22, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Téved, aki azt hiszi, hogy ez közpénzlopás vagy sikkasztás vagy korrupció. Nem. Aki szorgalmas, az milliárdos...
Bővebben >>