. Ma Auguszta napja van.
Háztartási ajándékok
2019-10-17 15:10:57
Háztartási ajándékok

Háztartási ajándékok

Ezt követően többen is a hasznos ajándékok irányába mennek, amelyeknek tényleg hasznát is veszik a megajándékozottak. A háztartási cikkek ajándékozásától sokan ódzkodnak, mondván, hogy kissé közhelyesnek számítanak. Ez ellen szeretnék néhány ellenérvet felsorakoztatni most Önnek.

 

Ajándékok konyhatündéreknek

 

Ha Önnek is van legalább egy olyan ismerőse, aki imád a konyhában tevékenykedni, akkor egyértelműen számára a legfontosabb a konyhai eszközök folyamatos utánpótlása. De egyszerűen a nagymamának is ajándékozhatunk konyhai cikkeket, hogy sokáig finomakat főzhessen még nekünk!

 

Egy vintage stílusú virágos tálca, egy kerámia leveses tál, egy mutatós kés szett, egy üveg cukortartó mindig jól jön. A nagyi is készülhet, ugyanis egy elegáns tálaló szett, konyhai kesztyű vagy bambusz vágódeszka egyértelműen cselekvésre szólítanak! A nagyi bűvös sütőformáival és jópofa süteményes dobozaival még a gyerekeket is lázba hozhatjuk.

 

Nem is beszélve azokról a finom falatokról, amelyek mindezek segítségével készülnek majd el.

 

Pipere

 

A piperecikkek szintén gyakran használatos tárgyak a lakásban. A hölgyek különös gondot fordítanak a szépítkezési eszközökre, illetve azok megfelelő tárolására. Így az apró sminktükörtől kezdve, a manikűrkészleten és a toalett táskán át, egészen a makeup tartó készletig bármelyik megfelel apró meglepetés gyanánt. Csekély dolgokból is születhetnek olykor  nagyra becsült ajándékok.

 

Mindennapok egy háztartásban

 

A háztartásban számos egyéb tárgy van, amelyet a mindennapok rohanó életmódja igényelhet. Ajándékként adhatunk például Potpourri illatosítót, ötletes fémperselyt, hamutartót, fűszeres üveget, füstölőt, mintás pénztárcát, de feliratos lábtörlőt és bicikli kiegészítőt is. Ha ez nem lenne elég, a hasznos cikkek között említhetjük a különböző LED-es elemlámpákat vagy az olvasó szemüvegeket is.

 

Itt van megannyi értékes tárgy, amelyet sokszor mégis értéktelennek címkézünk, pedig ha jobban belegondolunk, elengedhetetlenek bizonyos tevékenységek szempontjából.

 

Ne feledje: “A kevesebb néha több!” A méregdrága ajándékok nagy része csupán szép, de nehezen alkalmazható a hétköznapokban, vagy éppen ízlésében túlságosan is különbözik a megajándékozott stílusától.

 

Ha éppen közeleg a nagymama születésnapja, akkor válogasson a Szoti játékbolt konyhatündér kellékei közül, vagy nézzen szét bátran az egyéb háztartási ajándékok körében is!

 

(x)

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A legfontosabb jogaink munkavállalóként – Jobb tisztában lenni velük!
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bármennyire is szükségünk van a munkára, téves gondolat, hogy mi...
2024-03-21 16:49:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem...
Bővebben >>