. Ma Márk napja van.
Gyűlöletkapmány már az iskolákban is
2016-09-28 05:29:55
Gyűlöletkapmány már az iskolákban is

Gyűlöletkapmány már az iskolákban is

A Fidesz Csepelen már az iskolákban is gyűlöletkampányt folytat, a polgármester levele aljas és félelemkeltésre alkalmas fordulatokkal magyarázza, hogy miért kell elmenni október 2-án "nem"-mel szavazni.


A Párbeszéd Magyarországért a Nemzeti Választási Irodához fordul, és felszólítja a kerület vezetőjét, hogy szedesse le a propaganda levelet.


A Párbeszéd Magyarországért már korábban felhívta a figyelmet arra, hogy az állami pénzszórás után az önkormányzatok is beszálltak a kormány gyűlöletkampányába. A Fidesz a legaljasabb módszerekhez folyamodik, hogy a népszavazás számára kedvező eredményt hozzon.


A kormánypárt csepeli polgármestere elintézte: a gyűlöletkampány már az oktatási intézményekben is betehette a lábát. Több helyi általános iskola bejáratánál és a faliújságokon is a kerületvezető "tájékoztatásnak" nevezett levele várja a tanulókat és szüleiket. Ebben Borbély Lénárd a szociális juttatások megvonásával és az önkormányzati bérlakásokból való kiköltöztetéssel fenyegetőzik, ha a kvótareferendum nem lesz eredményes.


A Párbeszéd Magyarországért ezért a Nemzeti Választási Irodához fordul: vizsgálja ki a csepeli polgármesteri levelet és annak kihelyezési körülményeit. Ezen kívül felszólítjuk a csepeli Fideszt, hogy azonnal távolítsa el az oktatási intézményekből ezt az aljas, hazug propagandát, ami uszításnak, félelemkeltésnek, kampányolásnak kiváló, de tájékoztatásnak semmiképpen nem.


OS

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>