. Ma György napja van.
Gyermeknapi ételosztás országosan
2016-05-28 04:10:52
Gyermeknapi ételosztás országosan

Gyermeknapi ételosztás országosan

Az Ételt az Életért Program a megszokott hétköznapi ételosztásai mellett a Gyermeknaphoz kapcsolódóan élelmiszercsomag-osztásokat szervez.

Budapesten a III. kerületben a helyi családsegítő szolgálat által regisztrált 800 rászoruló részére készülnek fejenként egy-egy 30 összetevőből álló élelmiszercsomaggal és friss meleg ebéddel. A programon Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat polgármestere szokás szerint maga szolgálja ki meleg főétellel a résztvevőket.


A Krisna-hívők évről évre egyre több színes és ingyenes programmal, foglalkozással várják nemcsak a III. kerületi lakosok gyermekeit, hanem minden érdeklődőt. A programon édességek, tűzoltó autózás, ugrálóvár, öko-játszóház, nemezelés, bűvész, arcfestés, NOÉ Alapítvány állatsimogatója és élő zene várja a látogatókat.


Egerben a helyi családsegítő delegáltjait meleg ebéddel és joghurttal várják, az ellátott családok gyermekei pedig a "Játékot minden gyermeknek" akció keretében itt is megtalálhatják a szívüknek legkedvesebb ajándékokat.


Pécsett az Expo Centerben rendezett gyermeknapon több száz adag halavával és limonádéval kedveskednek a látogatóknak. Később az Éltes Mátyás Iskolába visznek finomságokat és egyéb hasznos adományokat.


Debrecenben a szokásos ételosztás mellett ezúttal indiai édesség, játékok, könyvek, ruhák, kézműves sarok, arcfestés várja a kicsiket. Az ebédadomány itt is a helyi családsegítőnél történő előzetes regisztrációhoz kötött, de a játékok minden család számára elérhetőek.


OS

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>