. Ma Ervin napja van.
Gyermekeket terrorizált a fiatalkorú fiú
2015-09-30 05:13:09
Gyermekeket terrorizált a fiatalkorú fiú

Gyermekeket terrorizált a fiatalkorú fiú

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat zaklatás és könnyű testi sértés vétség, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 16 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2015. január 30-án 13 óra 30 perc körüli időben egy Budapest XIII. kerületi általános iskolában két ismeretlen társával megjelent és arra kényszerített egy kiskorú fiút, hogy menjen be velük a mosdóba. Ott egy teleszkópos fémbottal és egy késsel megfenyegették őt, majd egyszer a bottal meg is ütötték. Ezt követően az iskola egyik ablakán kimászva távoztak a helyszínről. A kiskorú sértett sérülései a helyszínre érkező mentők vizsgálatai alapján nyolc napon belül gyógyulóak voltak.

 

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a fiatalkorú fiú megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014 szeptembere és 2015 márciusa között több alkalommal megfenyegette kiskorú lányismerősét egy közösségi oldalon azzal, hogy őt bántalmazni fogja.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a széleskörű adatgyűjtést követően beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút, majd 2015. szeptember 22-én gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 

Vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.

 

Police.hu

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>