. Ma Márk napja van.
Gyere, hangolj rám! - koncert
2015-10-09 05:35:55
Gyere, hangolj rám! - koncert

Gyere, hangolj rám! - koncert

A koncertsorozat angyalföldi állomása október 9-én, pénteken 19.00 órai kezdettel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ színpadán lesz.


Pont egy éve, hogy a közreműködők 1996-ban született Ébredés című lemezük dalaival koncertturnéra indultak.


"Ez felfrissítése annak a korszaknak és lelkiállapotnak, amiben annak idején a lemez született. Biztattak engem, aki akkor még egy ünnepelt musicalprimadonna voltam, hogy bátran nézzek körül és keressek olyan szerzőt, aki ír nekem egy lemezt, hogy ne „csak" már megírt dalokat énekeljek, mert ha saját dalokat adok elő, az sokkal személyesebb, más energiaszintet képvisel. Szóval Lerch István hozza az ő állandó zenekarát, Demjén-dalok is lesznek, és persze ezen a koncerten elhangzik az a lemez, amit együtt csináltunk, és ami koncertszínpadon még sosem hangzott el. Olyan érzés, mint amikor az ember talál a szekrényben egy gyönyörű régi ruhadarabot, ami elkallódott, és azt mondja: Úristen, ez hol volt eddig?! Mindenhez illik, rögtön felveszem" - meséli Malek Andrea a koncertsorozat kapcsán.

Belépődíj elővételben: felnőtteknek 1.800 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.500 Ft, csoportosan 10 főtől 1.200 Ft, A program napján: 2.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.


XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt


További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>