. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Felhívás a Gundel Károly-díjra való jelölésre
2015-07-02 08:13:43
Felhívás a Gundel Károly-díjra való jelölésre

Felhívás a Gundel Károly-díjra való jelölésre

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére - számos társszervezet közreműködésével – 2015-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly – díj elnyerésére.

 

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

 

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

 

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról 2015. július 1. után letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére augusztus 23. éjfélig.

 

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

 

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között megrendezendő év végi MVI díszebéd keretében kerül sor Budapesten a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével.

 

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.

 

 

 

MTI

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>