. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Felejthetetlen pózok műpénisz használatához (+18)
2022-07-22 10:59:27
Felejthetetlen pózok műpénisz használatához (+18)

Felejthetetlen pózok műpénisz használatához (+18)

Kiegészítők műpéniszhez

 

Fontos kiemelni, hogy az eszköz megfelelő használatára egyéb dolgokra is szükséged lesz. A nedvesség fokozására például jól jön egy síkosító, amelyet a SZEXSHOP.hu webshop szexpatika kategóriájában szerezhetsz be. Erre különösen akkor van szükség, ha anális területekre is tévednél a termék használata közben. 

 

Ha önállóan vágnál bele a kalandba, vibrátort vagy az elektromosságot mellőző dildót is választhatsz. Ha viszont a vibrátor mellett teszed le a voksodat, válassz tapadókorongos változatot, mely jól jön önkielégítés, előjáték és szex során is. 

 

Ezeket a szexpózokat kár lenne kihagyni

 

Jöjjön most néhány olyan póz, amelyet egyedül és párban is lehet alkalmazni akkor, ha kéznél van egy műpénisz, de természetesen anélkül is igen élvezetesek.

 

1. Misszionárius póz : Talán furcsán hangzik, de akkor is megvannak a misszionárius póz előnyei, ha önállóan használod az eszközt. Feküdj a hátadra és élvezd a helyzetet, hiszenígy helyezkedve könnyen elérheted a csiklódat és a G-pontodat is. Ha párban kerül használatra, add a társad kezébe, és bízd rá a műpénisz kezelését! Hidd el, az eszköz segítségével garantáltan a csúcsra jutsz majd!

 

2. Kutyapóz : A kutyapóz az egyik legkedveltebbek egyike, amelyet azok is előszeretettel alkalmaznak, akik otthon vannak a BDSM világában, hiszen kétségtelenül jelen van benne valamilyen mértékű alárendeltség is. Ha egyedül próbálnád ki a kutyapózt egy műpénisszel, válassz egy falra rögzíthető, tapadókorongos változatot. Ennek a megoldásnak nagy előnye, hogy az intenzitást és a mozdulatokat kizárólag te magad szabályzod. Ezt a módszert párban is kipróbálhatod. Miközben élvezed a műpénisz kényeztetését, élvezd, ahogy a párod egyéb testrészeidet kényezteti! Érdemes egyéb kiegészítőket, eszközöket is alkalmazni. Ha szeretnéd még különlegesebbé tenni a kutya pózt, próbáld ki állva! Ehhez derékmagasságban helyezd el a műpéniszt és hátulról tolatva közelítsd meg.

 

3. Kombinált használat : Ha a pároddal alkalmazzátok az eszközt, rögzítsd a padlón, majd ülj bele, közben pedig kényeztesd a párodat orálisan! Ez az az alkalmazási mód lesz az, amelyet garantáltan élvezni fogtok mindketten. Ezt az egészet meg is fordíthatjátok, tehát míg hátulról a párod kényeztet, vedd a szádba a műpéniszt.

 

A műpénisz az egyik legsokoldalúbban használható, legizgalmasabb szexuális játékszerek egyike. Olyan darab, amely nem hiányozhat senki felszereléséből sem. Szerezz be te is egyet és szeresd magad a segítségével egyedül vagy a pároddal együtt!

 

(x)

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bárm...
Bővebben >>