. Ma Emma napja van.
Falus visszalép Bokros javára
2014-09-28 21:16:52
Falus visszalép  Bokros javára

Falus visszalép Bokros javára

Hétfőn délben Falus Ferenc visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Bokros Lajos javára – tudta meg az atv.hu több, egymástól függetlenül megszólaló ellenzéki forrásból. Az ATV információi szerint nemcsak Falus, hanem Magyar György független jelölt is visszalép a megmérettetéstől – mindketten a Modern Magyarországért Mozgalom jelöltje, Bokros Lajos javára, és a Falust eddig támogató pártok hasonló lépést várnak Bodnár Zoltántól, a Liberálisok jelöltjétől is.

 

Az atv.hu úgy tudja: Falus visszalépését az ellenzéki pártok előzetes kutatása előzte meg, amelynek eredménye azt mutatta: az Együtt (MSZP és DK által támogatott) jelöltje nem lesz képes a hátralévő hetekben lendületet adni a kampánynak.

 

Az ATV ellenzéki forrásai elismerésüket fejezték ki Falus „emberi nagyságának”, amiért a jelölt „méltósággal fogadta” az említett kutatás eredményét és „felelős döntést” hozott visszalépéséről.

 

forrás:atv.hu


Utoljára frissítve: 2014-09-28 23:17:01

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>