. Ma Gedeon napja van.
Elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna
2015-06-21 06:40:42
Elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna

Elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna

Elhunyt Bodorné Farkas Zsuzsanna önkormányzati képviselőnk - osztotta meg a szomorú hírt Tóth József polgármester Facebook-oldalán.

 

Bodorné Farkas Zsuzsanna, aki a tavaly őszi önkormányzati választáson a 10. szavazókörzetben az MSZP - XIII. kerületi Lokálpatrióták Egyesülete támogatásában indult és nyert mandátumot,  negyven éve élt Angyalföldön. 1998-tól önkormányzati képviselő. A segítségével valósult meg a Jakab József utcai és a Dagály utca 20. szám előtti pihenőpark.

 

Egy XV. kerületi iskolában dolgozott, ahonnan mint igazgatóhelyettes ment nyugdíjba 2006-ban harminchárom tanév után. 1998 óta önkormányzati képviselő. Tagja volt a polgárőrség Árpád-hídfői csapatának. 

 

Tóth József polgármester írta Facebook-oldalán:

 

"Elment a "Mi Zsuzsánk". Így ismerték a kerületben, így szerették barátok, kollégák, lakótársak. Tragikus haláláig aktív életének jelentős része a XIII. kerülethez, a Dagály utca környékéhez kötötte. Bodorné Farkas Zsuzsanna 1998 óta volt egyéni önkormányzati képviselő, ötször választották be szűkebb lakóközössége képviseletére a testületbe. Nem csupán e megbízatását vette komolyan: természetéből és munkájából fakadó szociális érzékenysége segítséget jelentett sok elesettnek, az Angyalföldi Polgárőr Szervezet aktív tagjaként folyamatosan tevékenykedett kerületünk biztonságáért.

 

Drága Zsuzsa! Büszke vagyok rá, hogy együtt dolgozhattunk, köszönöm, hogy teljes odaadással képviselted a XIII. kerületnek azon választókerületét, ahol gyermekként magam is felnőttem. Jó volt Veled látni és megélni azt a fejlődést, amelyért sokat dolgoztunk és azokat a közös sikereket, amelyekben részünk volt. Habitusoddal és erőddel tudtodon kívül is neveltél minket, példamutató életed minta marad számunkra.

 

Gyászolunk, de nem feledünk. Búcsúzunk, de velünk maradsz - szívünkben, gondolatainkban, cselekedeteinkben. Köszönjük azt a 70 évet, amit nekünk adtál, köszönjük, hogy szerethettünk Téged!"

 

 

13kerület.ittlakunk.hu

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, ...
Bővebben >>