. Ma Auguszta napja van.
Együnk Egymásért! Kampány a rászorulókért
2015-10-09 05:43:04
Együnk Egymásért! Kampány a rászorulókért

Együnk Egymásért! Kampány a rászorulókért

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület által életre keltett Együnk Egymásért adománygyűjtő kampány a gasztronómia kedvelőit célozza meg. A programhoz olyan vendéglátóhelyek, vállalatok és magánszemélyek jelentkezését várja az Élelmiszerbank, akik részesei szeretnének lenni az éhezés és az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemnek.


Hogyan segíthet a programhoz való csatlakozással?
 •  Vendéglátóhelyek a programhoz csatlakozva, lehetővé teszik a vendégek számára, hogy október során olyan fogást válasszon, aminek megvásárlásával támogatja a rászorulók élelmezését.
 • Magánszemélyek egy becsületkasszás baráti vacsora vagy süteményvásár szervezésével segíthetik az Élelmiszerbank munkáját. Így a jócselekedet mellett közös élményt is nyújt baráti társaságok, családtagok számára.
 • Vállalatok olyan módon csatlakozhatnak a programhoz, ha lehetőséget adnak az irodában vagy telephelyen a dolgozóknak, közösségi menzahét vagy süteményvásár szervezésére.


A Magyar Élelmiszerbank várja azok jelentkezését, akik szeretnék, hogy csökkenjen az éhezők száma Magyarországon. Érjük el közösen,hogy kevesebb gyermeknek kelljen éhesen lefeküdnie esténként! A programhoz már több mint 30-an csatlakoztak, a csatlakozók listája, mely folyamatosan frissül:
http://www.elelmiszerbank.hu/index-ee.php

 

OS

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A legfontosabb jogaink munkavállalóként – Jobb tisztában lenni velük!
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bármennyire is szükségünk van a munkára, téves gondolat, hogy mi...
2024-03-21 16:49:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>