. Ma Gedeon napja van.
Egy vásárló segítségével 15 percen belül elfogták a rablót
2016-04-27 05:10:33
Egy vásárló segítségével 15 percen belül elfogták a rablót

Egy vásárló segítségével 15 percen belül elfogták a rablót

A rendőrségre 2016. április 26-án 8 óra 42 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten egy XIII., Pozsonyi úti élelmiszerüzletben egy férfi fegyveres rablást kísérelt meg. Az élelmiszerbolt alkalmazottai a férfi felszólításának nem tettek eleget, és a követelt pénzt sem adták át részére, így értékszerzés nélkül menekült el a helyszínről.

 

Az elkövetőt követte a bolt egyik vásárlója, aki telefonon folyamatosan kapcsolatban volt a rendőrség tevékenységirányítóival. Ennek eredményeként a riadóztatott egységek tizenöt perc alatt a helyszíntől nem messze, az V., Kossuth téren elfogták a gyanúsítottat.

 

A 45 éves magyar állampolgárságú férfit a rendőrök előállították, elszámoltatása felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlet elkövetésének gyanúja miatt  megkezdődött. 

 

Bucsek Gábor r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya az elfogásban közreműködő állampolgárt még a mai napon elismerésben és jutalomban részesítette. 

 

Police.hu

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>