. Ma György napja van.
Egy éjszaka alatt 21 férfit állítottak elő - videóval
2015-08-28 07:10:50
Egy éjszaka alatt 21 férfit állítottak elő - videóval

Egy éjszaka alatt 21 férfit állítottak elő - videóval

Huszonegy embercsempészt, százkét illegális bevándorlót fogtak el és tizenhat autót foglaltak le a fővárosban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tizenhat román, két szír, egy orosz állampolgárral, valamint két szegedi férfival szemben embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


A kőbányai rendőrök 2015. augusztus 26-án ellenőriztek egy osztrák felségjelzésű személygépkocsit a Budapest X., Bányató utcában. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az autó orosz sofőrje 6 olyan szír állampolgárt akart Németországba vinni, akik korábban illegálisan lépték át Magyarország államhatárát. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2015. augusztus 26-án 22 óra 30 perc körüli időben a Budapest XIII., Vágány utca és Róbert Károly körút kereszteződésénél négy román és két szír állampolgárral szemben intézkedtek. A gyanúsítottak négy autóban összesen 34 külföldi személyt akartak anyagi ellenszolgáltatás fejében külföldre szállítani. A férfiakat a járőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra.




Az újbudai rendőrök 2015. augusztus 26-a 22 óra és 2015. augusztus 27-e 0 óra közötti időben tíz autót igazoltattak, amelyek utasterében, illetve csomagtartójában összesen 58 külföldi, Magyarországon illegálisan tartózkodó személyt találtak. A tizenkét román állampolgárságú gyanúsítottat előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták a XI. kerületi rendőrkapitányságon.


A kispesti rendőrök 2015. augusztus 27-én 3 óra körüli időben igazoltattak egy szegedi testvérpárt a Budapest XIX., Nagykőrösi úton. K. János és K. Sándor négy szír állampolgárt szállított Szegedről Budapestre, akik az ellenőrzés alkalmával nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét. Az intézkedő rendőrök a férfiakat előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.




A külföldi sofőrök autójában, azok átvizsgálása során több tízezer eurót találtak és foglaltak le a nyomozók.


Police.hu


További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>