. Ma Auguszta napja van.
DUE Tehetségkutató Médiapályázat 2015
2015-03-03 15:53:50
DUE Tehetségkutató Médiapályázat 2015

DUE Tehetségkutató Médiapályázat 2015

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) még két hétig, március 15-ig várja a média iránt érdeklődő fiatal tehetségek műveit a már 25 éves múltra visszatekintő Tehetségkutató Diákmédia Pályázatára.

 

Az ifjú médiások több kategóriában is pályázhatnak, az év diákújságírója, diákrádiósa, diákfotósa, valamint videó-újságírója címet nyerhetik el. Indulhatnak a pályázaton diákszerkesztőségek iskolaújsággal, online médiummal, továbbá nevezhetik a diákok mentorpedagógusaikat is. Harmadik alkalommal hirdetik meg a "Tények nyomában" kategóriát, amely a tényfeltáró újságírói munkát állítja középpontba.

 

Minden kategóriában külön értékelik a felsőoktatási, középiskolás és általános iskolai korosztályt. A diákmédiásoknak a díjak mellett hatalmas szakmai elismerést és előrelépést jelent a pályázaton való részvétel. A pályaműveket a DUE neves szakembereiből álló zsűrije bírálja el. A pályázat nyerteseit több mint 2 millió forint értékben díjazza a DUE.

 

A díjátadás ünnepélyes keretek között zajlik a DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján, melyet május 8-án a Millenáris Park D épületében rendez meg a közhasznú egyesület. A pályázat eredményhirdetése mellett ismert médiaszemélyiségek közönségtalálkozói és fellépései színesítik a programot.

 

A pályázat beadási határideje: 2015. március 15. éjfél

 

További részletek, pályázati kiírás: www.due.hu

 

 

DUE - MTI

Grafika:  Dluhopolszky László

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>