. Ma Auguszta napja van.
Azonnal fel kell függeszteni a letelepedési kötvények árusítását
2016-07-31 09:27:32
Azonnal fel kell függeszteni a letelepedési kötvények árusítását

Azonnal fel kell függeszteni a letelepedési kötvények árusítását

A Belügyminisztérium hallgatása megerősítette, hogy bűnözők is jegyeztek letelepedési kötvényt, s hogy ezzel a Fidesz-kormány anyagi haszonszerzés reményében kockáztatja a magyar emberek biztonságát. Ezek szerint az általuk emlegetett állítólagos négyszeres szűrés rendszere vagy egyáltalán nem működik, vagy pedig az ismert biztonsági kockázatok ellenére a Fidesz szívesen látja a bűnözőket, csak fizessenek nekik.


Amennyiben a TEK, az Alkotmányvédelmi Hivatal, rendőrség és a Bevándorlási Hivatal nem képes kiszűrni a bűnözőket, azt bizonyítja, hogy súlyos problémák vannak a jelenlegi rendszerben és ennek következményei kell legyenek az ügy kivizsgálását követően!


Amennyiben viszont előre jelezték a biztonsági kockázatokat, a kormány pedig az anyagi haszonért ettől eltekintett, az újabb bizonyíték arra, hogy az ország biztonságára a legnagyobb veszélyt a pénzéhes és korrupt Fidesz-kormány jelenti!


A pénzéhes Fidesz kifejezetten szorgalmazza a bevándorlást, hisz immár 16 ezer, azaz egy városnyi bevándorlót csábítottak Magyarországra. Ezzel a Fidesz-közeli off-shore cégek eddig több mint 100 milliárd forintot kaszáltak. Vajon Orbán Viktor mennyit kap ebből az extraprofitból?


Hazugság, hogy szigorítottak volna a szabályokon. A Fidesz-kormány jelentősen könnyítette a pénzért történő bevándorlást: az idegenrendészeti eljárás ideje 70 napról 30 napra csökkent, az ellenőrző szakhatósági eljárások, azaz a biztonsági ellenőrzés, időszakát pedig 20 napra csökkentették.


A Fidesz nem adhatja el saját zsebre Magyarország, a magyar emberek biztonságát, ezért a letelepedési kötvények forgalmazását azonnal fel kell függeszteni! Követeljük azt is, hogy az illetékes hatóságok azonnal vizsgálják ki az összes letelepedési kötvényügyletet és vásárlót, és hozzák nyilvánosságra ennek a vizsgálatnak az eredményét!


Demeter Márta, országgyűlési képviselő - OS

További híreink
Rossz lépés a jó irányba
A kormány által ajánlott minimálbér-emelés jó irányban tett lépés, de keveset ad a dolgozóknak, megdobja az inflációt és ezzel hátrányba hozza a nyugdíjasokat, sőt mindan...
2016-11-14 05:48:10, Hírek, Jogi rovat Bővebben
Hiányzó emlékek - kampány a családok újraegyesítéséért
Ma Magyarországon a nagy szegénységben élő családok tömegei veszítik el a gyermekeiket rossz anyagi körülményeik, illetve a diszkriminatív gyermekkiemelési gyakorlat miatt.
2016-09-06 05:06:29, Hírek, Jogi rovat Bővebben
A csillagos ég a határa az olimpiai pályázat költségeinek
Orbán Viktor szerint is mérsékeltek az esélyek, itt lenne az ideje befejezni. Pataki Márton, az Együtt budapesti elnöke szerint a Népszabadságban megjelent cikk és az aug...
2016-09-04 03:37:53, Hírek, Jogi rovat Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>