. Ma Márk napja van.
Az izgalmas kezdet fontos! (+18)
2023-03-17 10:25:03
Az izgalmas kezdet fontos! (+18)

Az izgalmas kezdet fontos! (+18)

Azonban a hirtelen kezdés helyett érdemes időt szánni arra, hogy mindkét fél valóban belekerüljön abba a relaxált hangulatba, amelyből könnyedén kerülhet aztán izgalmi állapotba. Mai cikkünk azért született, hogy bemutassuk az előjáték fontosságát, valamint adunk egy tippet is, hogy hogyan tudjátok igazán vérpezsdítővé tenni az aktus első perceit. Fontos megjegyezni, hogy mai írásunkban a férfiaknak kedvezünk inkább, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy ne lenne fontos a kölcsönösség!

 

Izgalmas játékok férfiaknak, pároknak!

 

A Szexaruhaz.hu Szexshop férfi maszturbátorok egész sorát kínálja mindazoknak, akik bár már profik az egykezes akciókban, egy kicsit mégis többre vágynak. Bárki bármit mond, még párkapcsolatban élve is akad számos olyan alkalom, amikor a pár tagjai bizony magukhoz kell nyúljanak, és ezzel az égvilágon semmi gond nincsen. Szerencsére ma már számos eszköz áll mind a férfiak, mind pedig a nők rendelkezésére, hogy még az önkielégítés is izgalmasabb legyen. 

 

Ami pedig még jobb, ezeket az eszközöket nem feltétlenül kell kizárólag egyedül használni, akár a páros tevékenykedés során is előkerülhetnek az éjjeli szekrény mélyéről, hogy aztán a hagyományos aktust kicsit megbolondítsa, izgalmasabb élménnyé tegye!

 

De nézzük csak, milyen férfiaknak való szexjátékszerek vonhatók be az előjátékba!

 

Neked melyik nyeri el a tetszésedet?

 

Vegyük csak sorra, milyen eszközökkel is kényeztetheti magát egyedül egy férfi, vagy akár a párjával közösen is?

 

  • -A péniszköpeny vagy a péniszmandezsetta alapvetően a behatoláskor használatos, hogy megnövelje a pénisz méretét, de előkerülhet önkielégítés vagy előjáték során is, hiszen a kellemes szorító érzés tovább fokozza az izgalmakat.

  • -A vibrációs péniszgyűrűt a hímvesszőre felhelyezve egyrészt a rezgő-vibráló hatásnak lesz “kitéve” a pénisz, de fennáll az a szerencsés helyzet is, hogy még a páros másik tagjának a nyelve is odafér, így turbózhatjátok az élményt!

  • -A péniszpumpát kreatívan alkalmazva akár csiklószívó vagy a mellbimbót ingerlő játékszer is válhat belőle, vagyis osztozhattok az örömön!

  • -A prosztatvibrátor szintén azért került fel a listára, mert míg a játékkal a prosztata kerül izgatásra, addig a pénisz teljesen szabad préda, akár a kezeknek, akár a szájnak!

 

Dobd fel a hétköznapokat!

 

Láthatod hát, nincs az előírva, hogy csak a két test vehet részt az előjátékban, ahogy az sem, hogy csak párban lehet orgazmushoz jutni. Így aztán bátran szerezzetek be magatoknak erotikus játékszereket a Szexaruhaz.hu Szexshop webáruházából, és ahogy kedvetek tartja, használjátok őket együtt vagy külön-külön!

 

(x)

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>