. Ma Géza napja van.
Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője
2023-09-13 10:54:32
Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője

Az iskolás évek egyik meghatározó kiegészítője

És itt most nem a hátizsákra, tolltartóra és füzetekre gondolunk, hanem azokra a bútordarabokra, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy hazaérve az iskolából örömmel álljanak neki a tanulásnak. 

 

Ha a MÖBELIX íróasztalai közül választunk, akkor ezzel nem lesz probléma, hiszen elég csak egy pillantást vetni rájuk, és nekünk, felnőtteknek is megjön a kedvünk ahhoz, hogy leüljünk valamelyikhez és kézbe vegyünk egy könyvet vagy füzetet.

 

Egy jó íróasztal hozzájárul a tanulás sikeréhez

 

Tanulni tulajdonképpen bárhol lehet, az étkezőasztaltól kezdve a kanapén át egészen az ágyig, de az az igazság, hogy az iskolai dolgokkal foglalkozni igazán kényelmesen és hatékonyan csak a kifejezetten erre a célra szolgáló íróasztal mellett lehet.

 

És ott is csak akkor, ha egy olyan íróasztalhoz tudnak leülni a gyerekek, amit kényelmesnek éreznek, ami elég széles, elég hosszú és elég magas számukra. Ahol kényelmesen elférnek a könyveik, füzeteik és egyéb holmijuk. 

 

És persze az sem mindegy, hogy milyen megjelenése van, hogy szépen passzol-e a többi berendezési tárgyhoz, elvégre egy szép bútor mindig hívogatóbb, mint egy olyan, ami igazából annyira nem is tetszik - ez a gyerekek esetében ugyanígy működik. 

 

Normál, L-alakú, polccal felszerelt, fiókos?

 

Ha feltérképezzük a kínálatot, akkor valószínűleg az első gondolat, ami megjelenik a fejünkben az az lesz, hogy “Hű, de sokféle íróasztal létezik!”. És ez valóban így is van, szinte csak a képzelet szabhat határt annak, hogy milyen változat kerül végül a gyerekszobába.

 

A normál típusok mellett ott vannak például az L-alakú íróasztalok is, amik nagyobb helyet biztosítanak a tanuláshoz. Ezek szépen mutatnak valamelyik sarokban elhelyezve, de akár térbe is állíthatjuk őket, ha ehhez van elegendő hely a szobában.

 

A fiók és szekrény nélküli íróasztalok nagyon modernek. Ha szükség van tárolóhelyre, akkor egy görgős konténerrel tudjuk megoldani a dolgot, de persze választhatunk olyan asztalt is, ami hagyományos módon rendelkezik fiókkal, illetve egy ajtóval záródó, polcos tárolórésszel. 

 

Egy szép íróasztalnál élvezetesebb a tanulás

 

Ahhoz, hogy a gyerekek hatékonyan és nem utolsósorban örömmel tanuljanak a szobájukban, néhány dologra szükség van. Mind közül az egyik legfontosabb a megfelelő kialakítású, kinézetben is tetszetős íróasztal, az ugyanis nagymértékben meghatározza, szívesen állnak-e neki a napi feladataiknak, vagy inkább halogatják őket.

 

Persze nemcsak ezen múlik, hogy egy gyerkőc számára élvezetes-e a tanulással töltött idő, de az biztos, hogy a MÖBELIX íróasztalai meghozzák a kedvüket ahhoz, hogy megírják a házijukat vagy tanuljanak a következő dolgozatukra.

További híreink
A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2015 és 2023 között összesen 1360 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a Rogán Antal vezette minisztérium alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal keretmegállapo...
2024-02-19 16:16:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyint tartják Navalnij gyilkosának
Volodimir Zelenszkij szerint nyilvánvalóan Vlagyimir Putyin ölte meg Alekszej Navalnijt. Szerinte az orosz elnököt nem érdekli, ki hal meg, amíg megtarthatja a hatalmát. ...
2024-02-17 09:55:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hatalmas tüntetés volt pénteken a Hősök terén
Odakint most szörnyek járnak - kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartottak tüntetést péntek kora estétől civilek szervezésében Bu...
2024-02-17 09:55:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkere...
Bővebben >>