. Ma Márk napja van.
Az Állatkert nem vizsgálja, miért szabadult el a hullámvasút
2015-05-26 08:38:58
Az Állatkert nem vizsgálja, miért szabadult el a hullámvasút

Az Állatkert nem vizsgálja, miért szabadult el a hullámvasút

Elfogadhatatlan a látogatók hibáztatása a balesetveszélyes helyzetért! A Párbeszéd Magyarországért (PM) felháborítónak tartja, hogy az állatkert vezetése nem indít vizsgálatot az elszabadult hullámvasúti szerelvény ügyében. Csak egy hajszálon múlt, hogy nem történt baleset, mivel kezelő nélkül száguldott végig a kocsi a pályán.

 

A Fővárosi Állat- és Növénykert csak nemrég vette át a majdnem 100 éve balesetmentesen üzemelő Hullámvasutat, miután a fővárosi önkormányzat a veszteségesen működő Vidámparkot megszüntette. Most a nagy múltú Vidámpark helyén 25 milliárdos állami támogatásból családi élményparkot építhet a Persányi Miklós által vezetett állatkert.

 

Egy családi élménypark vezetésétől nem elfogadható, hogy a látogatókat hibáztatják. Egy ilyen intézménynek fel kell készülni arra, hogy az egyes attrakcióknál a látogatók semmiképpen ne kerülhessenek veszélybe, hogy a biztonsági utasításokat ne lehessen félreérteni! A tragédiák elkerülése nem a fejlesztési forrásokon, hanem az intézmény vezetésének és munkatársainak felelős hozzáállásán és a szakértő működtetésen múlik.

 

 

V. Naszályi Márta, a PM fővárosi szakszóvivője - MTI

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>