. Ma Márk napja van.
A terézvárosi önkormányzatnak teljesítenie kell, amit megígért!
2016-07-31 08:37:39
A terézvárosi önkormányzatnak teljesítenie kell, amit megígért!

A terézvárosi önkormányzatnak teljesítenie kell, amit megígért!

Terézvárosban, július hónap közepén kilakoltattak egy rokkant, 72 éves embert, melyről szerkesztéségünket az MSZF értesítette. E híradás kapcsán Bundula Csaba, terézvárosi alpolgármester is elmondta portálunkon álláspontját. Az alpolgármester állásfoglalására megérkezett az MSZF alapítójának válasza, melyet szintén közzé tettünk. Bundula Csaba alpolgármester erre fotókkal reagált. Dr. Simó Endre válasza sem maradt el, az alábbiakban olvashatják.


"Bundula Csaba, terézvárosi alpolgármester nem válaszolt kérdéseimre. Pedig tényeket hoztam fel! Tényekre és hivatalos okmányokban szereplő adatokra személyeskedő, sértő stílusú reagálást kaptam. Vajon miért tartja Bundula úr a tények elferdítésének, és csúsztatásnak a bírósági ítéletben, és a végrehajtási jegyzőkönyvben foglaltakat, melyeket felidéztem?


Miért volna csúsztatás, hogy Hüvelyes Lajos okmányai eltűntek a kilakoltatáskor, továbbá, hogy Bundula úr rádiónyilatkozatában azokra a lakókra hárította a felelősséget eltűnésükért, akik segítettek neki kitakarítani a lakást? Miért volna ferdítés Bundula úr lánchídrádiós állítása, miszerint én utaltam be Hüvelyes Lajost a pszichiátriára? Hiszen ön, Bundula Csaba mondta! Bárki hallhatta, és visszahallgathatja, aki nem hallotta volna!


Kezd úgy festeni, mintha mindnyájan pszichiátriai esetek volnánk, akik fellépünk ez ellen a példátlan, embertelen, jogsértő eljárás ellen!


Nos, Hüvelyes Lajos épelméjűségéről szakorvosi vélemény született. Ami pedig engem illet, úgy gondolom, hogy a személyemet, szellemi épségemet, becsületemet és tisztességemet illető jelzői csak önre vetnek rossz fényt! Állítom ezt szellemi képességem teljes birtokában. A magam részéről ezt a megvető, lekezelő, felsőbbrendű stílust mélységesen elítélem, bárkivel szemben nyilvánuljon is meg. Ezt a magatartást éppolyan közveszélyesnek tartom, mint azt, hogy egy épelméjű embert zárt osztályra csukjanak!


A Magyar Szociális Fórum idestova két éve küzd Hüvelyes Lajos jogaiért, és kilakoltatása ellen. Kezdettől fogva azt képviseltük, hogy meg kell szüntetni a fertőt, amelyben ez a 72 éves, mozgáskorlátozott, 81 százalékos rokkant ember élt. De nem úgy, hogy kidobják őt a lakásból, hanem a lakás rendbe hozásával, kitakarításával és karban tartásával. Szóval emberséggel, segítséggel, gondoskodással, törődéssel! Mi akadálya volt ennek egy 24 négyzetméteres lakás esetében? Semmi!


Most a terézvárosi önkormányzat  ígéretének teljesítése következik! Ne legyen kétsége, Bundula úr, végig fogjuk kísérni Hüvelyes úrnak tett ígéretük teljesítését: a tatárszentgyörgyi ház birtokba adását, és a szociális segítséget, melyre a rokkant ugyancsak ráutalt. De egyelőre még nincs szerződés róla! Pedig Hüvelyes úr két hete a zárt osztályon vár rá! Ön augusztus 8-ra tűzte ki Tatárszentgyörgyre költöztetését. A szerencsétlen embert addig is a pszichiátrián tartják!


Hogy érezné magát az ő helyében?"

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>