. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A teljes, korrupt politikai elit lecserélésére van szükség
2015-07-17 06:14:24
A teljes, korrupt politikai elit lecserélésére van szükség

A teljes, korrupt politikai elit lecserélésére van szükség

A Földművelésügyi Minisztérium és Gőgös Zoltán konfliktusa egy újabb bizonyítéka annak, hogy nem történt valódi elszámoltatás 2010 után, és a Fidesz saját, még nagyobb és gátlástalanabb korrupciós ügyeinek elfedésére használja a korábbi szocialista kormányok alatt történt visszaéléseket. Az LMP szerint valódi elszámoltatásra, a teljes korrupt politikai elit lecserélésére és a kisgazdálkodók érdekeit szem előtt tartó politikára lenne szükség a valódi változáshoz.

 

Az FM szálkát mutogat az MSZP szemében, miközben sajátjában a jól látható gerendát tagadja. Az MSZP politikusainak közreműködésével sok közvagyon ment pártfinanszírozásra és a haverjaiknak azonban ez a jelenlegi kormányzat idején sem megy másként! Hogy az MSZP közpénzt és EU-s támogatásokat csalt el haverjainak? Naná!

 

De vajon miért öt évvel a történtek után lesz ebből sajtótájékoztató? Vajon kinek a felelőssége, hogy a "kéz kezet most" elv elszámoltatása 2010-ben nem kezdődött el?

 

Az LMP szerint rég el kellett volna számoltatni az MSZP-t, és el kell számoltatni a Fideszt is, mert az emlegetett félmilliárd forint sokszorosa vándorol most is kormányközeli haverokhoz különböző csatornákon! Valójában nincs különbség a Magyarországi Leader Közhasznú Egyesület és a magoszos Agrárkamara között: mindkettő azt állítja/állította, hogy a vidékért és a vidéki emberekért van, valójában mindkettő kádertemető és regnáló kormánypártokhoz köthető pénzlenyúlás.

 

A legfőbb bűnt azonban még csak most készülnek elkövetni: a Magosz és az FM gyakorlatilag ingyen akarja átadni a közvagyont azoknak akiket pofátlan körülmények között bérlővé tett. Az FM hitelteleníteni próbálja azokat a szakpolitikusokat, akik érdemben felhívhatják a közvélemény figyelmét a földrablásra. Az FM nem tud választ adni inkompetens döntéseire, botrányos ügyeire, miközben el kívánja vonni a közfigyelmet arról a rablásról, aminek az előkészítését már megkezdte.

 

Az LMP szerint el kell számoltatni a 2010 előtti kormányokat, de legalább annyira el kell számoltatni a Fideszt és a Földművelésügyi Minisztérium jelenlegi vezetését.

 

 

Sallai R. Benedek országgyűlési képviselő - MTI

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>