. Ma Auguszta napja van.
A Talamba és a Swing a la Django évidító koncertje
2017-01-23 03:12:06
A Talamba és a Swing a la Django évidító koncertje

A Talamba és a Swing a la Django évidító koncertje

A PénteK13 - Z13 programsorozat keretében január 27-én, pénteken 19.00 órától egy vérpezsdítő, szenvedélyes koncerttel indíjuk az évet az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.


A világ legjobb ütő együttesei közé tartozó Artisjus - díjas Talamba és vendégzenekaruk igazi világzenei körutazásra csábítanak. A sokfajta, különleges, egzotikus ütőhangszer, a hegedű, a cimbalom, a nagybőgő és a harmonika szenvedélyes találkozásában a világ hangjai egyesülnek és alkotnak új, izgalmas, egyedülálló hangzást. Elvarázsolnak a legnagyobb zeneszerzők dallamai, a temperamentumos argentin, brazil, délszláv, örmény, román, magyar és sok más népek ritmus és hangzásvilágával.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.000 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.600 Ft, az előadás napján egységesen 2.500 Ft XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.).

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>