. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A sevillai borbély a József Attila Művelődési Központban
2016-02-06 03:11:24
A sevillai borbély a József Attila Művelődési Központban

A sevillai borbély a József Attila Művelődési Központban

Február 12-én, pénteken 19.00 órától az opera nagyjából két órás keresztmetszetét tekinthetik meg magyar nyelven az érdeklődők az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.


Az egyik legnépszerűbb opera középpontjában csakúgy, mint a Figaro házasságában, a házasság áll, s itt is többen vetélkednek Rosina kezéért. Az egyik Almaviva gróf, a másik nem más, mint a leányzó tulajdon gyámapja, Bartolo doktor, aki ettől a házasságtól meggazdagodását reméli. Lesz tehát itt bonyodalom! A fő bonyolító pedig nem más lesz, mint a ravasz borbély, Figaro, aki ezúttal Almaviva grófnak próbál segíteni a lány kezének megszerzésében.


Az előadáson közreműködik a Művész Szimfonikus Zenekar és a Zeneakadémia már végzett- és jelenlegi operaénekesei.  Karmester: Gulyás Nagy György Rendező: Gulyás Nagy Lilla.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 1.800 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.500 Ft,  csoportos jegy 10 főtől 1.300 Ft, a program napján: 2.200 Ft

(XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók).


XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>