. Ma Andrea napja van.
A kormány menekülő alagutat épít a Parlamentből
2016-07-15 05:49:48
A kormány menekülő alagutat épít a Parlamentből

A kormány menekülő alagutat épít a Parlamentből

A Magyar Közlöny szerint a kormány úgy határozott, hogy a volt MTESZ-székházat átépítik az Országgyűlés új irodaházává, valamint egy alagúttal kötik össze a parlamenttel. Hogy miért van szükség a földalatti alagútra, érdemben nem indokolták, az időzítés azonban beszédes.


Az utóbbi hetekben és napokban számos olyan dolog történt, amely azt jelzi, hogy a kormány tart a magyarok jogos felháborodásától: a Városligetben már Kubatov kopaszai bántalmazzák a ligetet védő békés tüntetőket, a gyülekezési törvényt pedig úgy módosíthatják, hogy bármilyen bejelentett tüntetést be lehessen tiltani.


Ezek után építene a kormány egy földalatti alagutat a Kossuth-tér alá, amely értelemszerűen alternatív kiút lehet az Országházból.


A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány joggal tart a magyaroktól, hiszen az elmúlt 6 évben mindent megtett az ország kifosztásáért és tönkretételéért. A DK szerint ugyanakkor senki sem mentheti meg Orbán Viktort vagy bármely más fideszes politikust attól, hogy a rendszer bukása után egy független igazságszolgáltatás vonja őket felelősségre.


A DK szerint, ha a magyar igazságszolgáltatás nem lenne vak és süket, amikor fideszes bűnöket kellene kivizsgálni, akkor se jogkorlátozásokra, se kopaszokra, se alagútra nem lenne "szükség".


Vadai Ágnes, Alelnök - OS

Fotó: Sztárklikk

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>