. Ma Emma napja van.
A Fidesznek esze ágában sincs segíteni
2016-05-30 03:43:30
A Fidesznek esze ágában sincs segíteni

A Fidesznek esze ágában sincs segíteni

A Fidesz a Költségvetési bizottságban is leszavazta a Honvéd Egészségpénztár Budacash-botrány következtében kárt szenvedett tagjainak megsegítését. Mint korábban kiderült, önhibáján kívül mintegy 27 ezer pénztártag, többségében katonák, rendészeti és titkosszolgálati dolgozók veszítették el egészségügyi célokra félretett megtakarításuk jelentős részét.


Egy évnyi hitegetés után, a Honvédelmi bizottság múlt heti ülésén a kormánypárti képviselők azzal a magyarázattal utasították el a kártalanításról szóló módosító javaslat benyújtását, hogy a költségvetési bizottságban rendezhető a Honvéd Egészségpénztár tagjainak ügye.


Azonban hiába nyújtották be a bizottság MSZP-s tagjai az erről szóló módosító javaslatot, a Fidesz ismét leszavazta azt.


Ez világos üzenet: a Fidesznek esze ágában sincs segíteni. Az MSZP azonban tovább küzd azért, hogy a megkárosított katonák, rendészeti és titkosszolgálati dolgozók visszakapják a pénzüket.


Demeter Márta, országgyűlési képviselő
Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

OS

Fotó: Híradó.hu

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A rövid válasz: igen! Nemcsak, hogy bátran kombinálhatod ezt a két szuper összetevőt, de bátorítunk is rá, ugy...
Bővebben >>