. Ma Gedeon napja van.
A Fidesz jelentősen könnyítette a pénzért történő bevándorlást
2016-07-29 03:14:57
A Fidesz jelentősen könnyítette a pénzért történő bevándorlást

A Fidesz jelentősen könnyítette a pénzért történő bevándorlást

A Belügyminisztérium egy szóval sem cáfolja, hogy bűnözők is jegyeztek letelepedési kötvényt, s hogy ezzel a Fidesz-kormány – anyagi haszon reményében – kockáztatja Magyarország, a magyar emberek biztonságát.


A Belügyminisztérium beismeréssel felérő hallgatása azért is aggasztó, mivel ezek szerint az általuk emlegetett állítólagos négyszeres szűrés rendszere vagy egyáltalán nem működik, vagy pedig a biztonsági kockázatok ellenére a Fidesz szívesen látja a bűnözőket, csak fizessenek nekik azért, hogy letelepedhessenek Magyarországon.


Tény, hogy a pénzéhes Fidesz kifejezetten szorgalmazza a bevándorlást, hisz immár 16 ezer, azaz egy városnyi bevándorlót csábítottak Magyarországra.


A belügyi tárca minden szánalmas és hazug magyarázkodása ellenére tény, hogy a Fidesz-kormány jelentősen könnyítette a pénzért történő bevándorlást: az idegenrendészeti eljárás ideje 70 napról 30 napra csökkent, az ellenőrző szakhatósági eljárások időszakát pedig 20 napra mérsékelték.


Az MSZP szerint a Fidesz nem adhatja el saját zsebre Magyarország, a magyar emberek biztonságát! Ezért a letelepedési kötvények forgalmazását fel kell függeszteni! Követeljük azt is, hogy az illetékes hatóságok azonnal vizsgálják ki az összes letelepedési kötvényt vásárlót, és hozzák nyilvánosságra ennek a vizsgálatnak az eredményét.


Demeter Márta országgyűlési képviselő - OS

Fotó: híradó.hu

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A legfontosabb jogaink munkavállalóként – Jobb tisztában lenni velük!
Sajnos gyakran hallani rémhíreket főnökök garázdálkodásáról, ahogy pokollá teszik a munkavállalók életét. Bármennyire is szükségünk van a munkára, téves gondolat, hogy mi...
2024-03-21 16:49:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>