. Ma Márk napja van.
A Fidesz egy pohár tejet is sajnál a magyar gyermekektől
2016-05-28 04:23:31
A Fidesz egy pohár tejet is sajnál a magyar gyermekektől

A Fidesz egy pohár tejet is sajnál a magyar gyermekektől

Ha nem építtetne erkélyt Orbán Viktor magának a Budai Várban, annak az árából könnyedén folytatni lehetne az iskolatej-programot, sőt, akár ki is lehetne terjeszteni úgy, hogy minden diák valamennyi iskolai napon kaphasson legalább egy pohár tejet. Ráadásul ezzel nem csak a gyerekeken lehetne segíteni, hanem a tejválsággal küzdő magyar gazdákon is.


A Fidesz-kormány azonban nem törődik sem a gyerekek tízezreivel, sem a magyar tejtermelőkkel. Orbánék csökkentették az iskolatej-program támogatását, így szeptembertől a 175 járás helyett már csak 100 járásban kapnak ingyen tejet vagy kakaót az iskolások.

 


Szégyen, hogy Orbán és a Fidesz inkább értelmetlen luxuserkélyre költ, miközben egy pohár tejet sajnál a magyar gyerekektől!


Az MSZP ezért felszólítja a kormányt, hogy lassú megszüntetés helyett inkább terjessze ki az iskolatej-programot! Pénz bőven volna rá, csak a korrupt Fidesz gyermekellenes szemléletén kellene változtatni.


Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő
 Gőgös Zoltán, MSZP-elnökhelyettes, országgyűlési képviselő

OS

Fotó: Atv

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>