. Ma Márk napja van.
A Buda-Cash miatt a TIGÁZ ügyfelek biztonságban vannak
2015-02-27 11:47:26
A Buda-Cash miatt a TIGÁZ ügyfelek biztonságban vannak

A Buda-Cash miatt a TIGÁZ ügyfelek biztonságban vannak

A Tigáz ügyfelei biztonságban érezhetik magukat! Sajtóközleményükben arról adnak hírt, hogy  mindent megtesznek azoknak a fogyasztóinak a megsegítéséért, akik a Buda-Cash brókerház és a kapcsolódó bankok jelenlegi hatósági vizsgálata miatt nem férnek hozzá a pénzükhöz, és ezért fizetési nehézségeik adódnak.

 

A Tigáz minden tőle telhető módon segíteni fogja azon ügyfeleit, akiknek a Buda-Cash vizsgálata miatt időszakosan pénzügyi nehézségei támadtak a gázszolgáltatás díjának rendezésében. A Társaság arra kéri a bajba jutott fogyasztóit, hogy ha a Buda-Cash ellen folyó eljárás miatt fizetési problémái adódnak a gázszámla kifizetést illetően, akkor azt szükség szerint időben jelezzék a Tigáz ügyfélszolgálati elérhetőségein.

 

A Tigáz mindent megtesz fogyasztói biztonságáért, az érintett ügyletek beazonosítása már folyamatban van. A Társaság ügyfélszolgálati irodái elérhetőségei megtalálhatóak a www.tigaz.hu/ugyfelszolgalat weboldalon. A telefonos ügyfélszolgálatot a fogyasztók a 06 (40) 333-338 számon érhetik el.

 

A Társaság bízik abban, hogy ezzel is hozzájárulhat az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került ügyfelei problémáinak mielőbbi rendezéséhez.

 

Száraz Gábor

TIGÁZ Zrt.

Külső kommunikációs vezető, szóvivő

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>