. Ma Márk napja van.
A bandaháború folytatódik
2016-10-18 06:32:35
A bandaháború folytatódik

A bandaháború folytatódik

Itt volt az ideje, hogy a Polt Péter vezette főügyészség, ha csak részlegesen is, de végre összeszedje magát és összeszedje a kegyvesztetté vált Fidesz-közeli üzletember, Spéder Zoltán gyanús ügyeit. Elvárjuk azonban, hogy Polt Péterék ne csak a fideszes bandaháború keretében fogjanak fegyvert, hanem a mai napig aktív fideszes fehérgalléros bűnözőkre is hasonló vehemenciával vadásszanak!


Jól mutatja ugyanakkor a magyar állam jelenlegi működését, hogy ehhez egy magánszemély feljelentése kellett, ez ugyanis azt jelenti, hogy mind a kormányzat (KEHI), mind pedig a jegybank belső ellenőrzési rendszere csődöt mondott. Ez a korrupció elleni állami védekező mechanizmusok teljes hiányát mutatja.


Továbbra sem tudjuk azonban, hogy mi van azokon a hangfelvételeken, amelyeken Spéder politikusokkal beszélget. Ha nem találták meg a felvételeket, javasoljuk, hogy kezdjék újra a helyszínelést, ugyanis a Magyar Nemzetnek maga Spéder nyilatkozta, hogy Orbán Viktor és Rogán Antal mellett Lázár János is szerepel azokon a felvételeken, amelyeket a tárgyalásairól készítettek.


Emellett jó lenne, ha az ügyészség nem csak a kegyvesztett fideszesek ellen indítana nyomozást, hanem a Fidesz jelenlegi holdudvarához tartozó számos korrupciógyanús ügyben is eljárna.


Vannak ügyek bőven, ezért elvárjuk, hogy a Legfőbb Ügyészség a Spéder-féle ügyekhez hasonló elszántságot mutasson például Matolcsy György közpénznyelő jegybanki alapítványai, vagy a Voldemort-botrányban megismert központosított uniós pénzlenyúlás magasra vezető fideszes szálainak felkutatásában is!


Szakács László, frakcióvezető-helyettes - OS

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>